Rescue Beauty Lounge – Scrangie

Jeg ligger syg 🙁 så tænkte jeg lige ville slæbe mig ind til compturen og få udgivet den her 🙂 Så i har lidt at kigge på mens jeg hoster og hakker og forsøger at få stemmen tilbage. Det er i øvrigt også grunden til den sløve respons på Formspring, fik en mail om der var nye spørgsmål i torsdags, men har været syg siden der, så måtte lige gemme det lidt. Håber i kan overleve et par dage mere 🙂

Den sidste lak er selvfølgelig Scrangie, udviklet af nærmest neglelaks bloggeren over dem alle. Jeg var virkelig henrykt da jeg så at Nailmail tilbød RBL som månedens lak, da jeg vidste denne her var kommet på lager hos dem igen 😀 Så det var altså helt korrekt som et par af jer havde skrevet 😛 Jeg vil lade billederne tale for dem selv og husk endelig at klikke billederne store så i kan se de små fine detaljer. Hun(Scrangie) forsøgte at få farven frem som man kan se på en billes vinger.. den der sådan skiftende farve 🙂 I kan læse hendes eget indlæg om den lige her

I’m out sick… sigh 🙁 so I dragged my self to the computer just so you would get something pretty to look at 😛 I am almost certain that all of you know this one, so will let the pictures speak for them selves. And I will crawl back on the couch and hope to get my voice back in the next few days 🙂

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.