Nytårslakker – nem manicure edition

Så runder vi af med de nemmeste manicurer der findes, nemlig de falske negle og stickers. Jeg ved ikke om i kan huske det men jeg har selv vist dem der umiddelbart ser grønne ud, frem her på bloggen og det er de altså ikke. De er bare sort og hvide og PÆNE 😉 Jeg ville nok vælge de sølv fra Depend eller sølv fra Loreal til nytår 😀 Vender også tilbage med et bud på nogen alm. lakker man kan have på nytårsaften selvfølgelig 🙂 De vil jo selvfølgelig også være et hit til enhver julefrokost 😉 Depend’s koster 99 kr. for en pakke og Loreal koster 79,95. Var det her noget i kunne finde på at bruge i stedet for at tage alm. neglelak på? 🙂
bloglovin

3 comments

  1. Umiddelbart, nej. Forestiller mig at det er svært at få kunstige negle til at passe ordentligt til neglen og er desuden også bange for at ødelægge min egen negl ved at bruge lim og sådan til at få neglen til at se ordentlig ud.
    Der er ellers virkelig mange flotte af slagsen, men tror ikke jeg tør kaste mig ud i det, af frygt for det bare går galt.

    Kunne du evt. lave en guide til hvordan man nemmest sætter kunstige negle på og alt hvad dertil hører? – det ville jeg i hvert fald sætte pris på.

  2. Kunne jeg sagtens finde på.. Synes de er super flotte.. Men jeg har lige købt Sølv holografisk fra Gosh.. Den er super nem at lægge på, så det bliver nok favoritten denne jul.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.