Nytårslakker – neglelak edition

Så er vi nået til de rigtige neglelakker og dermed enden på jule/nytårslakkerne for den her omgang 🙂 Grunden til at jeg har valgt disse er, at jeg synes de er lidt mere specielle end plain creme lakker og dermed også lidt mere party over dem 🙂 Håber i har kunne bruge lidt inspiration her til jul og nytårssæsonen, det er hvad jeg selv ville tage på jo 😛 Så der er ikke tænkt over hverken trends eller lignende 🙂 Som jeg har hintet på facebook, starter der den 1. December en julekalender her på bloggen og jeg er helt sikker på det er noget i kan bruge ;D Hav en lækker lørdag, jeg skal personligt ud og fejre 6 års dag med manden, så min lørdag er planlagt…. men ved ikke med hvad 😛 Uhhh det er spændende! 😀

Deborah Lippmann – Across the universe
Rimmel – Diamond Dust
IsaDora – Polar Nights
Deborah Lippmann – Bad Romance
GOSH – Galaxy

Rimmel og IsaDora er tilsendt til anmeldelse
bloglovin

4 comments

  1. Jeg har den Rimmel – Diamond i Rød- Elsker det Glitte noget, men åben en Reje Salat og halvdelen er væk på den finger..

    Er der en måde hvor man kan gøre at det holder bedre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.