Quickswatch

Har fået købt et par neglehjul på TS, så var det jo en oplagt mulighed for at få prøvet dem med de nye lakke 😀 Jeg har i øvrigt lige bestilt lidt hjem fra Barry M, da jeg modtog et nyhedsbrev i med en rabatkode, så kunne ikke dy mig 😛 Så nu er de andre farver af Nail effects på vej, samt deres 2 nyeste farver Peach Melba og Blue Moon.

Til jer der ikke lige følger med på Twitter eller Facebook, så synes jeg da ikke i skal snydes for et par rabat koder som jeg har smidt op der 😀

SPRING10 giver 10% off hos BarryM.com hele weekenden.

SUNSOUT giver 15% off hos Beautybay.com til midnat den 18 april.

FREEGLSHIPEU hos e.l.f. giver gratis fragt og så får man en lille gave med i form af en Glossy Lip Shine 😀 Dog skal man købe for min. £10 før shipping lægges på. Den virker til i morgen kl.12.00 UK tid.

I got some nail wheels recently and thought I would give it a try with the new essie’s I got 😀

16 comments

    1. Jeg synes også de er vildt fede.. dooog virker de ikke til at dække før ved en del lag, så glæder mig til at se hvordan det bliver på neglen 🙂

  1. Jeg var tilfældigvis forbi nicehair.dk idag, og opdagede Essie farver inden jeg opdagede dit indlæg, men dit indlæg gjorde mig så lige sikker på at jeg i hvert fald skal eje Bright Tights!! Fed farve!!

  2. Pingback: Quickswatch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.