Shopping #2

Jeg har været så heldig at få en lille bonus på mit arbejde så jeg hoppede ud i noget selvforkælelse 😀 Så det blev til nogle meget dyre Clinique produkter, lidt tørshampoo og et par lakke.. De var jo på tilbud (de fleste af dem :P) Men er den der dust it ikke også lidt lille? Eller findes de i flere størrelser? Anywho, de lakke jeg fik hedder fra venstre mod højre: Decadent Diva, Lovie Dovie, Guchi Muchi Puchi og Bright Tights. De var alle på tilbud hos Nicehair.dk til 39 kr. pånær Decadent Diva som kostede 79 kr. Jeg har to nattevagter i vente den her weekend så jer der skal ud og feste eller bare plain slappe af… Gør det lige lidt ekstra for mig også 😉 God weekend!

Just got a little bonus from my work and I just had to spoil my self a bit.. 😀 Have a nice weekend!

18 comments

 1. Kunne godt lige snuppe den orange 🙂 Selvom den nok er en af de farver man har på en dagm og så maler over næste dag, fordi den alligevel ikke passer til så meget af ens tøj 😉

 2. Super dejligt med bonus 🙂 Jeg har selv købt Dust It og blev virkelig skuffet. Men der er mega meget i, så den holder længe 🙂 Jeg troede, jeg havde fået en prøve, haha 😉 Clinique øjencremen bruger jeg selv pt, og pore minimizeren er jeg nødt til at købe snart 🙂 Uha, billigt for lakkene 🙂

  1. Ja jeg klager bestemt ikke ;D Hm ja jeg har i hvert fald ikke luret endnu hvad man skal gøre, så tager gerne imod råd til hvordan og hvorledes.

 3. Dust It er meeeget drøj i brug 🙂 Du skal “passe på” med ikke at bruge for meget af den, så får man mega fedtet hår. Hehe.

   1. Jeg plejer at hælde pulveret ud i hånden og så kramme/rode det i håret for at få fylde. Synes man får aaaalt for meget i, hvis man hælder det direkte i håret – og så er det mit hår fedter 🙁

 4. Lidt forsinket tillykke med bonussen! 😀 Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at komme ind på siden, og nu fik jeg også fat i Lovie Dovie (som du jo siger ligner okay Ice Cream Cake fra Mac, så tror næppe jeg bliver skuffet, og den ser rigtig fin ud her også!) og Bright Tights. Tak for tippet, glæder mig meget til at prøve dem. 😀

  1. Tark 🙂 Jeg håber ikke den skuffer i hvert fald, det er jo som sagt lidt svært at sige om den matcher helt når jeg ik selv har den og kun kan bedømme ud fra billeder, men havde Astrid den ikke? Så kan du vel sammenligne den og hvis den ikke matcher, så er jeg altså ked af det 🙁

 5. Pingback: Shopping #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.