Guide til rijah.dk

Nu er det ikke fordi jeg har den mest indviklede blog i hele verden, men tænkte at jeg lige ville lave et kort indlæg om de forskellige ting der er at finde her på min blog. Nu da jeg har opdateret med en ny side i toppen, samt lavet lidt hurlumhej med de andre.

Under Favorite blogge <3 findes sjovt nok mine favoritter, det er bla. dem jeg følger med hos og der står et lille indlæg til hver blog om hvad jeg synes om ved lige præcis den blog og så er de jo nogen fantastiske tøser 😀

Neglelakkene er det som jeg tidligere kaldte My collection. Jeg har valgt at køre siden udelukkende på dansk nu fordi jeg egentlig helst skrive mine indlæg på dansk og derfor mener jeg også at resten bør stå på dansk. Dog vil jeg fortsat smide en kort engelsk oversættelse i bunden at hvert indlæg, da jeg ved jeg stadig har mange udenlandske læsere.

Webshops er mit seneste påfund og jeg håber i kan bruge det 🙂 Så tag et kig på den hvis du mangler et sted og købe lakke og de helst vil købe fra webshops her i DK.

Om rijah.dk ligger en lille video hvor du kan se mig sidde og snakke lidt om bloggen her.. hvordan udtaler man rijah f.eks og lidt om mig. Og der er så et par under menuer hvor der står lidt om Etikken her på bloggen og så også et punkt hvor jeg kan kontaktes 🙂

Og som rosinen i pølseenden er der min Ønskeliste, som mest er henvendt til min familie og venner, men hvis nogen har lyst til at sende gaver så gør i det bare 😛

Til sidst har jeg lige et spørgsmål til jer derude. I forbindelse med mit nye design har jeg lidt problemer med visningen af siden i internet explorer, her viser den ikke Google Friend Connect dimsen ude i siden og så har jeg et andet problem i Firefox med at hele den højre sidebar flyver ned i bunden. Så vil egentlig bare høre om nogen af jer ser det samme? Eller om det kun er hos mig?

Just a short update about my new page at the top, Webshops, made for my danish readers to easier find nailpolish in the Denmark and explaining the other pages as well 😉

 

13 comments

  1. Pingback: Guide til rijah.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.