China Glaze – Sky High-Top

Sky High-Top er fra China Glaze kollektionen Kicks som stammer tilbage fra 2009. Det er en skøn blå farve med ganske lidt shimmer i. Den minder mig om det klare blå hav som man ser på postkortene… Så her på en lidt trist grå torsdag, har man lov til at drømme sig lidt væk 😉 Jeg vil sige den først kommer til rette ved de 3 lag, men 2 kan også gøre det 🙂 Undskylder i øvrigt for meget tørre neglebånd.. uff det ser ik pænt ud >.<

Gorgeous blue color with a hint of shimmer in. It kinda reminds me of the beautiful blue oceans you see on postcards 😀

11 comments

  1. I’ve been wanting to see a swatch on this color. I’ve seen it at the stores and have been tempted to buy it but didn’t want it to look similar to my other blues. Thanks! I’m definitely going to be picking this one up

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.