Essie – Coat Azure

March 16, 2011 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak, nyt

Lige en meget hurtig post inden jeg skal afsted på nattevagt :) En af de nyeste Essie fra deres forårs kollektion 2011. Den kan dække helt fint ved et enkelt tykt lag, men jeg foretrækker nu 2 tynde. Nedenunder kan den ses med den Kisses & Bises ovenpå som gir et lille ekstra pift. Jeg synes det er en super fed kombination i hvert fald og den kan man sagtens lægge på ovenpå et enkelt lag af Coat Azure uden at det gør noget :)

From the new Essie 2011 spring collection, it has good coverage at 1 thick coat, but I would prefer 2. The bottom picture is a single coat of Kisses & Bises on top. Love the combination of these two :)

 


18 Comments


 1. Nej, hvor er den flot med den der anden lak ovenpå….virkelig smuk!

 2. Er vild med den kombination du har lavet :D

 3. Jeg er vild med den blå farve :-) Den er så flot!

 4. Jeg bliver nødt til at eje den. Den flotteste blå farve – virkelig!

 5. Det er en super flot farve – har efterhånden beundret den en del gange rundt omkring. :D

 6. Fin lak. Den er også virkelig populær har jeg på fornemmelsen. Jeg følger også med i en amerikansk “neglelak”blog. Polish and Pearls hedder den, kender du den? Anyway, hendes indlæg idag var præcis sammen lak! Lidt sjovt synes jeg.

  Her er hendes link:http://polishandpearls.com/
  hvis du vil tjekke hende ud :)

 7. Lækkert Madam Blå-outfit til neglene.
  Tjek i øvrigt min blog, rijaH ;o)

 8. Det er sådan en lækker blå farve! Jeg skal også have købt mig den der Kisses & Bises.

 9. Virkelig fed blanding!
  Rigtig forårsagtigt, og lige til sommer og sol!
  /S

Trackbacks

 1. Essie – Coat Azure

Leave a Reply