Essie – Coat Azure

Lige en meget hurtig post inden jeg skal afsted på nattevagt :) En af de nyeste Essie fra deres forårs kollektion 2011. Den kan dække helt fint ved et enkelt tykt lag, men jeg foretrækker nu 2 tynde. Nedenunder kan den ses med den Kisses & Bises ovenpå som gir et lille ekstra pift. Jeg synes det er en super fed kombination i hvert fald og den kan man sagtens lægge på ovenpå et enkelt lag af Coat Azure uden at det gør noget :)

From the new Essie 2011 spring collection, it has good coverage at 1 thick coat, but I would prefer 2. The bottom picture is a single coat of Kisses & Bises on top. Love the combination of these two :)

19 thoughts on “Essie – Coat Azure

  1. Julia

    Fin lak. Den er også virkelig populær har jeg på fornemmelsen. Jeg følger også med i en amerikansk “neglelak”blog. Polish and Pearls hedder den, kender du den? Anyway, hendes indlæg idag var præcis sammen lak! Lidt sjovt synes jeg.

    Her er hendes link:http://polishandpearls.com/
    hvis du vil tjekke hende ud :)

    Reply
  2. Pingback: Essie – Coat Azure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>