Så fik jeg taget billeder af den franken jeg kreerede i sidste uge 😀 Dem der følger med på facebook har set et lille sneakpeak af den og jeg været lidt i tvivl om navnet. Og har bla. haft forhørt mig om ideer hos Kathain 😀 Og så har jeg haft luftet mine navne bekymringer på facebook også og Vette gav så det råd at måske søge hjælp i en anden hobby.. Og ja what else… Wow selvfølgelig 😀 Så jeg gik lidt på jagt imellem de pets der er at få i spillet og kom hurtigt i tanke om den her lille fyr. Men da min franken er lidt mere pink end lilla, så blev det altså Pink Phoenix! 😀 Og den dækker i øvrigt helt fint ved 1 lag 😉

Jeg brugte en halv Barry M Base, Top & Nail Hardener, en GOSH Effect Powder der hedder Grape og så derfra begyndte jeg bare og mixe i hvad jeg lige synes der manglede. Det inkluderede bla. GOSH Holographic, Flamingo, China Glaze – LOL, Orly – Blushing Bud, OPI – DS Original og ja en del flere som jeg faktisk ikke kan huske og resultatet blev altså det som ses herunder 🙂

Husk i øvrigt Chanel Mimosa konkurrencen! 😀

My first franken! I love how it turned out! 😀 I used a lot of different colors as shown on the pictures and I also added a GOSH Effect Powder called Grape in. I am definitely gonna try doing this again some day! 😀

Dont forget to enter the Chanel Mimosa Giveaway! 😀

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

33 thoughts on “Franken! Pink Phoenix

  1. Wow hvor er den blevet smuk! Det er rigtig sjovt at lege med frankens, ikke? 🙂 Er glad for du kunne bruge mit tip mht andre hobbyer!

    1. Tak 😀 Og bestemt ja.. men ska lige ha fat i nogen flere billige clear lakke før jeg springer ud i mere og ikke mindst nogen pigmenter af en art og ja tusind tak for tip <3

    1. Tak 😀 Haha overvejede faktisk bare at kalde den for Franken Phoenix i stedet, det er jeg kommet til at sige et par gange jeg snakkede om den 😛

  2. Elsker den!!! Sig lige til hvis du en dag begynder at sælge den 😉
    Hvor har du købt den tomme neglelaks flaske??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *