Franken! Pink Phoenix

Så fik jeg taget billeder af den franken jeg kreerede i sidste uge 😀 Dem der følger med på facebook har set et lille sneakpeak af den og jeg været lidt i tvivl om navnet. Og har bla. haft forhørt mig om ideer hos Kathain 😀 Og så har jeg haft luftet mine navne bekymringer på facebook også og Vette gav så det råd at måske søge hjælp i en anden hobby.. Og ja what else… Wow selvfølgelig 😀 Så jeg gik lidt på jagt imellem de pets der er at få i spillet og kom hurtigt i tanke om den her lille fyr. Men da min franken er lidt mere pink end lilla, så blev det altså Pink Phoenix! 😀 Og den dækker i øvrigt helt fint ved 1 lag 😉

Jeg brugte en halv Barry M Base, Top & Nail Hardener, en GOSH Effect Powder der hedder Grape og så derfra begyndte jeg bare og mixe i hvad jeg lige synes der manglede. Det inkluderede bla. GOSH Holographic, Flamingo, China Glaze – LOL, Orly – Blushing Bud, OPI – DS Original og ja en del flere som jeg faktisk ikke kan huske og resultatet blev altså det som ses herunder 🙂

Husk i øvrigt Chanel Mimosa konkurrencen! 😀

My first franken! I love how it turned out! 😀 I used a lot of different colors as shown on the pictures and I also added a GOSH Effect Powder called Grape in. I am definitely gonna try doing this again some day! 😀

Dont forget to enter the Chanel Mimosa Giveaway! 😀

33 comments

    1. Tak 😀 Jeg havde ærlig talt forventet det ville gå helt i vasken, så jeg er helt vildt glad for resultatet 😀

  1. Wow hvor er den blevet smuk! Det er rigtig sjovt at lege med frankens, ikke? 🙂 Er glad for du kunne bruge mit tip mht andre hobbyer!

    1. Tak 😀 Og bestemt ja.. men ska lige ha fat i nogen flere billige clear lakke før jeg springer ud i mere og ikke mindst nogen pigmenter af en art og ja tusind tak for tip <3

    1. Tak 😀 Haha overvejede faktisk bare at kalde den for Franken Phoenix i stedet, det er jeg kommet til at sige et par gange jeg snakkede om den 😛

  2. Elsker den!!! Sig lige til hvis du en dag begynder at sælge den 😉
    Hvor har du købt den tomme neglelaks flaske??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.