Summer giveaway! Chanel Mimosa! *CLOSED*

Så har jeg allerede lidt i ærmet igen! 😀 Håber i kan li præmien! Overskriften har jo nok røbet det, men ja du har chancen for at vinde en helt ny Chanel Mimosa (klik på link for se den på neglene). De fleste ved jo nok at det er denne sommers IT farve, så hvis du missede den i butikken har du altså chancen for at få fingrene i den her 😀

Hvis du vil være med: Fortæl om dit sjoveste/mærkeligste/pinligste sommerferie minde!
Jeg skal nemlig ikke på ferie i år, så håber i kan få smilet frem hos mig 😛

Jeg ser gerne du er fast læser, men det er absolut ikke et krav 🙂 Og siden det er en sommer giveaway vil jeg lade den køre i 3 uger. Så de fleste burde have en chance for at nå og være med.
Søndag den 17 juli kl.20
har jeg tænkt mig at vælge en vinder 🙂 Held og lykke til jer alle! 😀

So this time you lovely international readers can join up as well! Yay! 1 lucky winner will receive this brand new Chanel Mimosa (click the link if you want to see it on the nails).

How to enter:
Just tell me your funniest/weirdest/most embarrassing summer vacation memory!
I am not going on a vacation this year, so make me smile! 😛

Since this is a summer giveaway I am going to let the giveaway run until
Sunday the 17th of July 8 o’clock PM (CEST) so all that want to enter have a chance to enter 🙂 I will choose a winner shortly after and announce it here on the blog 🙂

I would prefer if you are google friend connect reader or bloglovin’ or in another way following me, but it is not mandatory 🙂

Good luck to you all!

81 comments

 1. I took a dive from some rocks into the sea. The top of my bikini was discovered later that day in the sea shore somewhere :p

 2. Hi!
  Lovely giveaway 🙂
  My funniest summer vacation memory is when I lost in a city that I never visited before.
  Nick GFC: Maribel F.
  E-mail: mfuentes1987@gmail.com
  Thank you! xoxo

 3. Uuuh en chance for at få min første chanel lak… den vil jeg da ikke gå glip af.

  Og jeg ved lige hvilken historie du får, for det skete da jeg var 7 år gammel og jeg kan stadig huske det (kæææmpe traume :P)

  Vi var i Spanien og besøge et slot, hvor der hele vejen ned langs en vej var en masse små butikker. Jeg havde valgt en souvenir som jeg ville have med hjem og gik ind til sælgeren for at betale.

  Pludselig kommer en mand løbende og råber et eller andet af mig på spansk.
  Da min far kommer derhen viser det sig at den ting jeg havde taget var fra butikken ved siden af og ikke den jeg var gået ind i.

  Stakkels 7-årige mig stod bare og græd som pisket og blev aldrig rigtig glad for min souvenir (som min far måtte betale for mig for jeg turde ikke), for den minnede mig om min traumatiske oplevelse som butikstyv.

  Kan grine af det i dag, men det sidder sgu stadig i mig når jeg er ude og rejse og skal handle i de der små gadebutikker 😛

 4. What a beautiful giveaway, thanks for the opportunity! 🙂

  My funniest summer vacation memory is my trip to the maledives and flying with the waterplane from the airport in male to “our” island. 🙂

  kind regards, Petra 🙂

 5. Åh, en præmie ‘to die for’! 😀

  I 2006 var min daværende kæreste og jeg på Cypern. Vi havde bestilt en bådtur via rejsebureauet, men noget gik galt så vi ikke kom med.
  Nå, så måtte vi jo selv ned til havnen og finde en anstændig båd, som vi kunne komme afsted med.
  Vi fandt én, der var okay billig og lige da vi havde sat os på nogle stole, startede i for Boney M’s greatest hits, som vi så hørte på hele turen! Det var sgu ligesom at være med i en film: høj sol, varme og rigtig solskinsmusik! Haha! 😀

  Kh. Sandra /Fru H-T

 6. Det må være på min 2- måneders tur til Afrika med nogle venner fra Højskolen jeg gik på dengang.

  En morgen efter en bytur (vi fejrede vi nu skulle hjem til DK igen) vågnede vi, sætter benene ud over sengekanten, og så var der bare vand. Det var så lortevand.. Toilettet havde i løbet af natten “pumpet” en masse vand op og ud i hele værelset.. Føj det var så klamt… i dag kan vi grine af det, men da vi stod i det, og hotellet var ligeglade, da de mente det var vores egen skyld (de fandt et par trusser i toilettet, som IKKE var vores). nøøj et helved at stå op til når man er tømmermændsramt.

  Uheldigvis var vores kameraer, nogle af gaverne osv ødelagt af det lorte vand 🙁

 7. En ferie jeg ALDRIG glemmer var sommeren før jeg fyldte 14. Netop som ferien startede, og mens jeg var i mine bedste teenageår der skulle indeholde en masse sjove ture og fester med venner og veninder, fik jeg nemlig skoldkopper. Og det var ikke bare en mild omgang med et par sår hist og her, nix. Mine skoldkopper gik ALL IN så jeg var nærmest et stort sår fra isse til fod.

  Dengang sejlede vi alle 6 uger hver sommer, så jeg holdt mig konsekvent under dæk, så ikke meget af solen eller stranden. Eller vandet for den sags skyld. Kun når vi var langt fra land kom jeg op. Det var frygteligt! Især fordi mine forældre synes det var fantastisk morsomt at jeg ikke brød mig om at vise mig offentligt, så når vi gik gæster ombord drillede de med at pesten var under dæk.

  Det var både min mest pinlige og frygtelige sommer jeg nogensinde har overlevet. Heldigvis kom jeg siden hen til at elske sommeren, især efter jeg flyttede til KBH og kan nyde alle de skønne events og steder som der tilbydes 🙂

 8. Hej Rijah – sikke en skøn sommerferie giveaway.. Krydser alle mine fingre, for at jeg vinder den 🙂 Jeg sidder og tænker og tænker over et sjovt, mærkeligt eller pingligt sommerferie øjeblik, og pt. kan jeg slet ikke komme i tanken om nogen selvom der sikkert findes masser 🙂 Vi har vel alle prøvet den hvor bikini toppen er røget af i poolen når man tog rutsjebanen ned, eller den fyr man flirtede med troede var fra Frankrig, og ikke kunne forstå dansk, og 1-2-3 så kommer han hen og siger “Hej, Hvad laver I” på Dansk :O Chok! Pinligt! hehe’..
  Jeg ved i hvert fald bare, at alle de sommerferier jeg har været på hele mit liv lige siden jeg var 3 år, har været fantastiske og alle de gode minder der er ved poolen, stranden og i byen 🙂 Håber jeg kan deltage i konkurrencen selvom jeg ikke havde et stort minde at dele med dig. Men håber at smilet alligevel kom frem – ønsker dig en god sommerferie! 🙂

 9. Jeg var i Australien for 4 år siden, hvor vi skulle se et danseshow. Så var der en kineser der sagde noget til mig, som jeg ikke helt forstod, imens hun holdt sit kamera frem mod mig. Jeg troede hun ville have mig til at tage et billede af hende og hendes mand, så jeg sagde bare “jaja”. Men Så fandt jeg ud af at hun ville have et billede med mig! Så nu er jeg med på et billede et eller andet sted nede i asien 🙂

 10. For nogle år tilbage var jeg på camping med min familie, og mens min far og jeg var gået en tur nede på stranden med vores hund var min mor blevet oppe og snakke med dem i campingvognen ved siden af. Så mens vi gik tur hørte vi pludseligt et højt grin og vi vidste med det samme det var min mor, så da vi kom og op og fortalte at man kunne høre min mors grin helt nede på stranden var vi alle ved at dø af grin 🙂

 11. Hello! My funniest vacation memory comes from last year, when I went to Stochkolm with my boyfriend. While we were there we met this lovely couple and on our last day we went out for dinner together. Now I have to point out that we are
  Italian and while I fluently speak english, my boufriend
  Is not strong as me, but still he wanted to say goodbye too. But then he messed up.
  He thought that saying goodbye in italian was funnier, and I don’t
  Know what happened but he got confused while
  Talking and wanted to say “ciao cocca” (“by cutie”) or “ciao cara” (“bye dear”). But he said “CIAO CACCA” which means.. “BYE POOP”

  Ahahahahahaj it’s hard to describe the scene! So funny! Luckily I was
  The only one who could understand!

 12. Mit sjoveste ferieminde var nok da jeg var med familien i London. Det var i starten af december, så alt var julet og hyggeligt. En af dagene tilbragte vi på Madame Tusauds. Det var så sjovt at rende rundt mellem “de kendte”. Sikke en masse sjove billeder der kom ud af den dag 😀

  Håber meget jeg vinder, da jeg ingen chanel lakker har, og rigtig godt kunne tænke mig en 😉

  Hilsen Denise

 13. Smuk chanel neglelak. Har luret meget på den tidligere, men ikke haft pengene til den.

  Mit sjoveste (og pinligste) ferie-minde, er fra sidste år, da min veninde og jeg var en uge i Barcalona. Vi kiggede på flotte fyre, og førte os frem med at flirte med dem og pifte efter dem.

  En dag vi er ude at gå, kommer tre lærke unge mænd gående imod os. Da de var forbi os, vil jeg vende mig om og smile til dem og råbe efter dem, og lige i det de kigger, går jeg direkte ind i en lygtepæl. De tre fyre og min veninde knækker sammen af grin og jeg ender på en spansk skadestuen med læger der kun taler spansk (og mig der ikke gør) og en lille hjernerystelse og en kæmpe bule i panden.

  Fyrene så vi ikke mere til 🙂

 14. Det pinligste jeg har prøvet var da jeg var omkring 10 år gammel og vi var på ferie i Tyrkiet, og om natten så jeg min mor og hendes kæreste hygge sig – hvilket absolut ikke var spor morsomt, så jeg begyndte at græde, og måtte så sige at jeg savnede min mormor istedet for.
  Hm, de troede vidst at jeg sov trygt og godt!

  Marie-Louise
  LouiselarsenxD@hotmail.com
  Posgaard.blogspot.com

 15. Mit bedste sommerferieminde må nok være fra sidste år. Vi var hele familien på Færøerne, for at besøge den resterende familie. Deroppe besluttede vi os for at tage en helikopter-tur, og det var bare en suveræn oplevelse. Vejret var fuldstændig klart og solen skinnede så vi kunne nyde synet af de grønne øer, stejle fjeldsider og nuttede får, haha 🙂 Vejrguderne var helt klart med os den dag!
  GOD SOMMER!
  Mvh. Anna

  PS. jeg følger dig via bloglovin 🙂

 16. Super fed giveaway!

  Mit skøreste sommerferieminde, stammer fra da jeg var præ-teen eller ung teenager, og var med mine bedsteforældre og min faster (som er 10 måneder ældre end mig), på stranden. Min faster og jeg havde en gul gummibåd med, som vi sejlede lidt i om formiddagen, fordi vandet endnu var ret koldt. Vi sejler langs kanten – tror vi, for pludselig står min farmor inde på stranden og ser meget sur ud og råber at vi skal komme ind NU! Vi er åbenbart kommet meget langt væk fra stranden, og er ved at drive væk. Vi må forlade skuden og svømme ind – jeg havde iøvrigt en åre med ind, af uvisse årsager. Min farmor syntes vist ikke det var super sjovt i øjeblikket, men set i retrospekt synes jeg det er ret komisk.

 17. sjove minder i alle har 😀

  Mit pinligste minde må absolut være engang på stranden hvor, efter at have været i havet, at jeg så skulle skifte mine bikinibukser under det håndklæde jeg havde omkring mig, det resulterede selvfølgelig i at håndklædet faldt ned om benene på mig. Så der stod jeg så, i bar numse og febrilsk prøvede, at få håndklædet omkring mig igen.. gode tider heh

 18. Super god giveaway! 😀 så har jeg chancen for at få fingrene i min første Chanellak.

  Jeg er ikke så meget i udlandet på mine ferier, så I får lige en fra Legoland.
  Mig, min bror, min mor og min far var i Legoland for 8-9 år siden. Vi havde vadet lidt rundt da min bror så, at der var et eller andet Darth Wader show og det ville han vildt gerne se, så vi gik derhen, og på vejen så jeg en lille butik med de sejeste blomstrede solbriller, så jeg sænkede farten lidt, og de andre gik lidt forude. Jeg kom hen til dem lidt efter med et par blomstrede solbriller i hånden som jeg ikke havde betalt for. Mine forældre tog mig i hånden så jeg kunne gå hen og undskylde og aflevere de super seje solbriller. Det var simpelthen så pinligt at aflevere dem efter at havde stjålet dem. Men det var ikke med vilje! Jeg var jo bare en lille pige! Grunden til at jeg gjorde det var fordi jeg ville have dem, og da mine forældre ikke var der skulle jeg jo hen og hente dem. Jeg havde bare ikke lige tænkt på at det var tyveri.
  Bagefter var min storebror så sur på mig, fordi han ikke så showet )-:

  Du må have en rigtig god ferie selvom du ikke skal ud at rejse 🙂

 19. Ville virkelig gerne have en Chanel neglelak, men kan simpelthen ikke finde ud af at elske de gule lakker. På mig ligner det bare usunde iltmanglende nikotinnegle. Øv!!!

 20. Thanks for such a great giveaway!

  My funniest vacation memory was when I went with my friend to Florida. This big, fierce-looking African-American came out of nowhere and started approaching us. We were quite scared, because we thought we were going to be robbed or something! Turns out, he just wanted to take a photo with us! We had no idea why, but he seemed pretty excited about taking a photo with two Asian girls, ao I’m guessing that it was for a bet with his friends, or he wanted to show his friends that he had met some Asian chicks or something. It was quite weird then, but pretty funny on hindsight!

  Musicalhouses at hotmail dot com

 21. Uhh en smuk farve – jeg vil meget gerne deltage 🙂

  Du får her en historie som hverken er sjov, fantastisk eller andet positivt – men faktisk bare ubehagelig og klam,hehe..

  For et par år siden var vi i Egypten, min kæreste (hans familie), vores datter, og jeg.
  På hotellets område lå en bazar hvor vi en aften var oppe for at lure.
  I en af butikkerne står en halvfed, halvskaldet mand og sveder – og savler over mig..
  Han tager min hånd og hiver mig med ind i hans burtik, hvisker tæt ved mit øre: “You can choose one..!”. Ih tak – jeg kan vælge imellem alle dine grimme plastik-smykker som du aldrig sælger nogen sf?!?
  Jeg skyndte mig at kigge igennem og vælge noget (bare for at kunne komme ud igen..), men da jeg så får den virkelig grimme halskæde ned fra væggen, åbner han den, går hen bag mig, og stiller sig HELT TÆT op af min.. ja røv.. Og, ad, men jeg kunne mærke at han nød at stå der, og han stod næsten og bevægede sig. EJ! Det var SÅ klamt! Jeg fik hurtigt taget mig sammen til at flytte mig og flygte ud til min kæreste – uden nogen form for drama, andet end mit ansigtsudtryk til kæresten (og resten af familien da vi kom tilbage) for fy for helvede hvor var det ulækkert! Og meget grænseoverskridende!

  Halskæden blev aldrig rigtig en favorit 😉

  Tak for en super lækker blog – syns her er så hyggeligt !

  Kh Tina

 22. Altså, mit mest sommerferie minde, var da jeg var med min kæreste, og hans bedste vens familie på ferie, og vi var ude på deres båd. Min kærestes bedste ven, mig, og hans lillebror var på sådan en innertube (ved ikke lige hvad det hedder på dansk) men du bliver hevet rundt efter båden, og jeg faldt af den innertube der, og jeg blev så hevet op i båden og ALLE griner, og jeg tænker bare, hvad sker der? Min bikini bund var væk. Det var altså mega pinligt!

 23. I don’t get to go anywhere this summer either, saving up to go home (only every 2 years). Don’t know I would have a funny story to tell but we can smile together 🙂

 24. so, one of the most embarassing moments of my life was like 4 years ago when me and my friends were playing in the water with a ball and i dont know how the top of my bikini falls down and all my friends and the other ppl on the beach saw my boobies 😛
  crazy4nailpolishes@hotmail[dot]com
  following via gcf as romipo 🙂
  i dont know where im going to vacation yet 😛 we are on winter here, i have time to plan my vacations 🙂

 25. Forrige år var jeg på sommerferie på Kreta sammen med min bedste veninde. Ren tøseferie med masser er drinks og shopping. Den sidste aften inden afgang skulle vi på pubcrawl i Chania og på “mystisk vis” blev vi godt bedugget. Da jeg sent på aftenen skulle jeg på toilettet, som lå oppe ad nogle stejle klinkebelagte trapper. Jeg får klaret tisseriet og begiver mig ned af trappen retur til baren. Hvad jeg IKKE opdager, i min brandert er, at der er sprunget et vandrør og der derfor løber en god sjat vand ned af trappen…hvilket resulterer i at jeg skvatter ned af trappen og tager ca. 7 trin på røven! Jeg lader selvfølgelig som ingenting og siger at det da sleeeet ikke gjorde ondt (nok lettere bedøvet af alkoholen).
  Dagen efter, da jeg vågner har jeg temmelig ondt i halebenet og finder et stort, flot blåt/lille/gult/grønt/sort mærke med en diameter på ca. 25 cm…AV! Og det gjorde det ikke meget bedre at skulle sidde på en badering hjem i flyet, da jeg havde så ondt…skæve blik fik, jeg nok af 🙂

  Efter ydmygelsen er jeg sikker på at den flotte Chanel Mimosa-neglelak kan slette de grumme minder og være ih så fin at få med, når jeg skal til Barcelona på ferie i år 🙂

  Mange krydsede fingre, arme, ben og tæer fra en fast læser via Bloglovin’ 🙂

 26. Årh, en lækker præmie! Det gad jeg godt vinde 😉

  Min bedste sommerferie må være sidste år, da jeg først tilbragte 2 uger sammen med mine veninder på en teenage camp i jylland. Vi mødte så mange nye fantastiske mennesker. Nogle af dem skal jeg gå på efterskole med næste år 🙂
  Efter de 2 uger var jeg i Polen/Tyskland med min familie. Det var rigtig fedt, især fordi det kun var 2. gang jeg var ude at rejse 🙂

  Jeg er både fast læser på google og bloglovin. hehe 🙂 Håber virkelig jeg vinder 🙂

 27. Two years ago, I went to China with my boyfriend for a month. One of the side trips we took, was a 12km hike along a river, except the trail petered off about 1/3 of the way through. We reached an area blocked off by a stream and the only way across was to pay the locals money! We didn’t want to fall for their scam and believed there must be a bridge further in land. We followed the stream for about 15 minutes before realizing there was no bridge and that the stream had gotten much wider. We were literally in rice-paddy farmlands. We could see a path across the stream, and a farmer walked past. We asked if there was a bridge, and he said there wasn’t. He said the only way across was to wade through the stream. I had a pair of flip flops with me that I changed into from my running shoes, and started going across. The stream’s current was a lot stronger than expected and the bottom was covered in slippery rocks. Halfway across the stream, the current whisked away one of my flip flops in midstride. ><! Anyway, we made it across, but I'll never forget my lost flip flop floating out in the river somewhere in China :p

 28. This is a perfect summer giveaway, thanks for doing it!

  I’m entering with mw tripping on the steps of a night pub/local in Naxos, Greece, 2 years ago… tripping and falling almost face down, OBVIOUSLY in front of everyone 😀 Not my best moment, but at least I made people laugh (at me :|) !!

  Thanks again! Claudia

 29. Uh, lækker giveaway!

  Min sommerhistorie er nok hverken sjov eller pinlig, den er bare sådan en kombi af god og træls :p
  Sidste sommer var jeg i Rom med min kæreste på vores første ferie sammen. Det var en super hyggelig og god tur, selvom jeg begyndte at lugte af karry, hver gang jeg svedte 😉 (vil i øvrigt komplimenteres godt af en gul neglelak, huh?)
  Da vi kom hjem begyndte vi dog begge at få nogle underlige, røde knopper på armene og skuldrene, så det viste sig, at der havde været bed bugs i den seng vi havde sovet i hele ugen! AD!! Godt det først slog ud, da vi kom hjem.

  I år skal jeg slet ikke på sommerferie, så hvis jeg kunne få lidt sommerstemning i form af solgule negle, ville det lette humøret en smule 😀

 30. uhhhhh…

  årstallet husker jeg ikke, måske gør du?

  lige ankommet til min 1 langelandsfestival, telt oppe, TJEK. ingen stedsans what so ever, TJEK. en masse % indtaget TJEK.

  jeg kommer på afveje på teltpladsen og syntes ikke rigtig det køre for mig.

  DER er vores telt!! jubiii (kom ikke og sig at jeg ikke kan finde rundt her)

  jeg kommer hen til teltet og til min skræk er der 3 fyre inde i det og alle vores ting er bare VÆK! så ikke nok med at de har indvaderet teltet, de har sku smidt vores grej ud!

  “GIDER I SÅ GODT OG SKRIDE UD AF VORES TELT” siger jeg højt med en smugle slinger i valsen. (og er jævn tilfreds over at jeg tør puste mig op over for dem,,,,, manglede vel også bare)

  det viser sig så at de dersens fyre tilfældigvis kommer fra landet ligesom os, og den ene siger så

  “jeres telt står lige derovre!!!!!!!!!!!!!!!”

  hold op hvor kom jeg hurtig væk, det hele endte jo så med at vi måtte hive vores plykker op og flytte telt laaaaaaaaaaaaangt væk fra dem.

  hold op det var pinligt!

  tak for mindet 🙂

 31. Vi har aldrig rejst særlig meget i min familie, men den sommer jeg fyldte ni år gav min moster mig en rigtig tøsetur til Kreta. Jeg har altid været mosters pige og nu skulle vi så afsted, kun os to, i en hel uge. Jeg glædede mig, som var det selveste juleaften der nærmede sig! Jeg var slet ikke til at skyde igennem – Og jeg elskede den tur! Og tænker stadig tilbage på den, med mange gode minder, fx:

  – Maden på hotellet var meget, øh… ringe, skal vi kalde den dét? For nu bare at få det til at lyde lidt pænt… Men lige overfor lå der en restaurant, drevet af lokale indfødte som endda serverede al den “rigtige” mad i halve portioner, så børnene kunne få andet end grillkylling. Dét blev vores stamsted af samme årsag, men ejeren var også en fantastisk sød herre, der i virkeligheden nok var omkring de 40, men for mig, som 9årig var han en lidt ældre mand der bare altid var sød og kunne lide mig. Jeg var helt blond som barn og han Forgudede (!) simpelthen mine lokker hele den uge vi var der. Straks vi kom ind var han der, for at røre ved mit hår og smile stort og lave sjov med mig. Åh jeg elskede de aftener vi spiste dér.

  Men den mest mindeværdige oplevelse var nok den dag vi bestemte os for at se noget af øen. Min moster lejede en scotter og så gik turen ellers hen over bakker og dale. Meget smukt. Vi nåede også frem til et lokalt kloster, som skulle være lidt af en seværdighed. Jeg ved ikke for hvem, for der var ikke andre end os, på trods af højsæsonnen. Men der var fuldstændig øde og vi fik fint og passede os selv, så på udsigten, spisesalen, toiletterne, sovesalene, deres lille kiosk… Og ikke ét eneste menneske så vi… Det vil sige; lige indtil vi forsøgte at trække et forhæng til side i et lokale. Og som var hun kommet direkte ud af luften stod der pludselig en gammel matrone bag os og råbte og skreg på et eller andet total uforståeligt. Hun viftede rundt og bukkede og skrabede og viftede lidt mere med hænderne. Alt imens hun smed lakridser og røgelsespinde ud over hele lokalet, fordi hun åbenbart havde båret på dem, da hun fandt os. Det mindede mest af alt om en orkan i en lakrids- og røgelsesforretning! :p

  I sidste ende blev mysteriet dog løst – Det var deres bederum vi ville have fået at se bag forhænget og det var åbenbart strengt forbudt for fremmede at gå derind. Som min moster stadig siger, den dag i dag, hvor jeg er 26: Hvorfor fanden hang mig så ikke et skilt op eller noget?! :p

 32. et af mine sjoveste sommerminder er fra dengang jeg var lille pige.. jeg var på stranden med min mor og storebror.. jeg var lidt vild med vandmænd dengang så jeg havde fundet en pæn en og havde den i en spand med vand i.. men min storbror smed den væk, og så begyndte vi at lege/kaste med vandmænd mod hinanden.. så til sidst tog jeg en vandmænd og puttede den ned i hans badebuks.. det var så sjovt at se hans ansigtudtryk.. hehe.. husker det stadig som var det igår.. 😛

 33. Hej Rijah, sikke en dejlig blog! Jeg er super halv afhængig af, at tjekke dine anmeldelser hver dag, af alt mellem himmel og jord, og vil derfor gerne dele mit minde med dig! :D.
  Jeg er en pige på 14 år, som i 3. klasse havde et højt ønske.. Jeg ville så gerne ud og rejse, og én dag samlede mine forældre søskendeflokken på 4 og vi satte os ved spisebordet. Der fik os 4 søskende overrakt en gave, et mavebælte. Mig, som aldrig havde forventet noget allá en rejse, var tom for forventninger og regnede egentligt bare med en cykeltur eller ligende, meeeeen. Pludselig løfter min far et papir op med, et billede af et luksus hotel.. Jeg havde ikke forstået pointen og blev halvirriteret over at han skabte forventninger, men han forklarede så alt muligt om hvordan vi skulle flyve til Mallorca osv. Jeg tror aldrig jeg glemmer den fornemmelse, dét lykkerus, ved tanken om at flyve til Mallorca. Jeg var ren lykke!
  Turen var forresten fantastisk, og et minde værd 😀

 34. Ih, dejlig præmie!
  Min sjoveste ferieoplevelse var da jeg var med hele familien i Florida, hvor vi havde lejet et hus med egen pool i baghaven. Vi lå alle ude ved poolen, da mine søstre vælger at gå indenfor og lukke (den meget rene og næsten usynlige) dør efter dem.
  Jeg skynder mig at løbe efter dem, men ser ikke den lukkede dør og løber SMASK ind i døren som en lille flue på en bil-forrude 😉
  I øjeblikket gjorde det godt nok ondt, men nu er det heldigvis til at grine af :-))

 35. Ja, der skal vel også en mimosa til for at få mig til at gengive denne historie… suk.. here we go:

  Det er sommer og tøserne har planlagt en uovertruffen telttur til marienlyst hvor der skal drikkes drinks og danses dirty. Allerede da vi sætter teltet op – kan vi da også glædeligt konstatere at vores naboer er en gruppe flotte solbrune fyre YAY !

  Selvsamme solbrune fyre vælger jeg så at imponere på følgende måde. Det er aften og jeg har måske fået en lille drink for meget… jeg skal i hvertfald tisse noget så gevaldigt og har ikke helt styr på mine ben. Jeg finder et sted i udkanten af vores campingområde og tisser bag teltene i ly af mørke og buske. Lige indtil en kæmpe projektørspot rammer min numse.. jeg har nemlig sat mig lige ud til parkeringspladsen… hvor en bil nu sætter spotlight på hele min tisse-eskapade. jeg bliver så chokeredet at jeg uden at få mine bukser hevet rigtig op.. forsøger at flygte… desværre overser jeg en teltbardun i knæhøjde…. og ender desværre med at hænger over en snor med bar røv og hovedet lige ind i drengenes rundkreds om bålet… !!!

  ja, behøver jeg at fortælle at det lille stunt gjorde mig frygteligt populær på teltpladsen resten af ugen…

 36. 2 years ago I’ve been in Germany, in Berlin was ok because everybody undertands english (and this is not my first language)but when I arrived in the train station in Osnabruck I realized that almost anybody speaks english and was very funny try to explain to the taxi driver where to go…this happened the whole week in Germany country side…tryig to comunnication in gesturies!

 37. ååårh, jeg har ledt efter den neglelak så længe, men bor desværre i en lille by der hedder Hjordkær (ja, den er ukendt :-P)
  jeg viiiil så gerne være den heldige vinder af den helt fantastiske neglelak <3
  gotta looove it.

  Nå, men min sjoveste, er vel også lidt de pinligste.
  min fætter M og jeg var taget til Sunny Beach sidste år, det skal så siges at det var for at hygge os og få lidt kvali tid sammen.

  alligevel den ene aften, besluttede vi os for at age ned i byen og tjekke stedet ud.
  da vi havde all inclusive, drak vi os en pind i øret og volá, vi endtepå det diskotek der hedder Iceberg.

  Inde på diskoteket blev det selvfølgelig vildt! (det var jo Sunny)
  så jeg var åbenbart meget snaksagelig efter litervis af slavevodka

  jeg faldt ihvertfald i snak med denne fyr, K som jeg åbenbart senere var løbet væk fra. dagen efter på hotelværelset (lige efter badet) kom K ind og spurgte om jeg var kommer godt hjem, det var super betænksomt af ham, men lille mig, havde ingen tøj på …. både sjovt og pinligt 🙂

  senere finder jeg ud af at en af mine gode veninder, S fra Nordjylland også hvde mødt denne fyr, bare på Llort de Mar, de var så bare senere blevet kæreste, silke et sammentraf den sommer 🙂

  krydser fingre og tæer.

  god sommerferie 🙂

 38. Mit sjoveste sommerferie minde: Engang skulle jeg til London i ferien, og alt starter rigtig godt. Da jeg så kommer ud til lufthavnen og skal til chek-in finder jeg ud af at jeg havde glemt mit pas. Så jeg kom først med et fly et par dage senere. Da jeg så skulle på vej hjem fra London skynder jeg mig ud til lufthavnen fordi jeg er lidt sent på den. Da jeg så kommer der ud finder jeg ud af at jeg er på den forkerte lufthavn. Så det fly nåede jeg så heller ikke. Så jeg måtte sove i lufthavnen indtil næste dag hvor der var et fly hjem 🙂
  Jeg glemmer aldrig den tur men jeg kan idag sidde og grine af det…

 39. Wauw en lækker præmie!
  Mit bedste ferieminde er fra forrig år hvor jeg sammen med min kæreste rejste til Asien i halvanden måned. Vi prøvede en masse fede ting; waterraftede gennem floderne i regnskoven, spiste bambusmaddiker,boede med de indfødte, krammede (ægte!) tigere, blev væk midt i Bangkok helt hjælpeløse og drønet rundt i Tuk Tuk’er. En vildt fed oplevelse som jeg aldrig glemmer 🙂

  God weekend! 🙂

 40. Jeg er helt klart med 😀 heeh.

  Uha, mit mest pinlige minde må være dengang jeg var i sommerhus i sverige hvor vi var ude og bade ved stranden og på et tidspunkt vil jeg hoppe i vandet, men så flyver min bikinitop af xD Så jeg svømmer rundt i vandet som en tosse og leder efter den! Godt jeg aldrig ser de svensker igen, hehe 😀

 41. Det er simpelthen en lidt for lækker lak den der! Nåede ikke at få fat i den i Århus desværre, så er glad for at du kan give mig en chance, for at få fingrene i den 🙂

  Mit sjoveste sommerferieminde er faktisk fra i år af. Mig og min veninde tog 3 dage til København, og selvfølgelig skulle den ene af dagene bruges i tivoli! Da vi stod i køen til monsunen (mener det er det den hedder??), som efter min smag er den sjoveste forlystelse af dem alle(!!!), stod der en lille gruppe teenagepiger foran os og den ene af dem, prøvede desperat at overtale de andre (som var ved at smutte ud af køen igen), til at prøve den, og det gjorde hun med denne sætning: “den er altså sikker nok, der er kun én der er død i den.” Det kunne de andre piger godt se, og blev derfor i køen, mens mig og min veninde stod flade af grin, og blev nød til at smutte ud af køen for at finde et toilet (ja, vi var ved at tisse i bukserne…).

  Det glemmer jeg simpelthen ikke foreløbigt, men kan godt se at man måske skulle have været der 😉

 42. Mit pinligste ferieminde…..
  Jeg var med hele familien og et vennepar i Thailand Bangkok og vi gik på Thailands største marked, der var så mange mennesker og mange kilometer med butikker…
  Der kommer så en pige gående som har så store bryster at jeg næsten fik ondt af hende, det var naturlige er jeg ret sikker på. – Men jeg vender mig om til min veninde og siger : Hold nu kæft, så du hende pigens bryster, det var da totalt sindsygt så store de var !! ( og jeg snakker jo ikke lavt, hvad grund har jeg til det… ?? – Vi er midt i Bangkok ) Hvorefter pigen vender sig om og siger Vredt…. : Er det mig du snakker om …. ( på DANSK ) What are the odds , det er jo helt vildt at hun lige skulle være dansker….SHIT det var pinligt…
  Håber denne historie fik et smil på dine læber, og sender en neglelak min vej hihi…..God sommer til jer alle

 43. Uha lækker neglelak vil jeg gerne værre ejer af:D

  Vil nok kalde den sommer uge pinlig.

  Mener det var sommeren 2000 og jeg gik nede på en Småskole nede på Rømø. Vi var ikke mange elever dernede, men forstanderen og hendes kæreste som også var forstander havde sommer besøg af hans søn og den knægt var 2 år yngre end mig 15 år og han lavede ikke andet end jagte mig rundt på den skole for fat i mig ville han og jeg havde det sådan at det var ekstremt pinlig at blive jagtet rundt af forstanderens kærestes søn… Den dag han kom på skolen tænkte jeg bare åh nej for han havde været efter mig et par måneder før nede i Østrig…

  Det var lige en pinlig uge for mig i sommeren 2000 😀

  God Sommer fra Silentgirl.dk

 44. Wauw en flot neglelak! 🙂 dem vil jeg da gerne have fat i! 😀

  Mit pinligste ferie minde er fra sidste sommer. Jeg og min veninde var taget til sverige med min tante og onkel og havde det rigtig sjovt. Vi boede i min tante og onkels sommerhus, som ligger i en lille bitte by, hvor der sjældent kommer særlig mange biler. Min veninde og jeg var gået ned til en badesø som ligger tæt ved huset, og vi havde taget nogle ligge madresser (sådan nogle man kan rulle sammen) med. Dem lagde vi så ud på den bade bro der er ved søen. Efter lidt tid foreslår min veninde at jeg skal hoppe i vandet. Da det er meget varmt tøver jeg ikke et sekund, så jeg smider tøjet og hopper i kun iført mit undertøj. Da jeg kommer op, hunde fryser jeg, og det gør op for os, at vi ikke har håndklæder med! Og vi har lovet min onkel og tante at komme hjem efter 20 min. og de er så småt ved at være gået. Min veninden kommer så på den idé at pakke mig ind i madresserne og så derefter gå hjem. Så det gør vi så, og jeg går altså så, gennemblødt og pakket ind i madresser, langs vejen hjem til huset, og tror du så ikke at vejen lige pludselig er meget trafikeret? 🙂 anyways, så fik vi et godt grin ud af det!

 45. Uha, jeg vil gerne være med 🙂

  Jeg har allerede lavet noget rigtig dumt/pinligt i denne ferie!
  Sammen med en dreng fra min klasse havde jeg arrangeret, at en del fra min klasse skulle i Djurs Sommerland. Det var lidt svært at få det arrangeret mellem så mange kun ved at bruge facebook, men det lykkedes da at skrabe en flok sammen, der ville med, og vi stod til at skulle af sted om fredagen.
  Om onsdagen kommer der dog nogle piger fra min klasse og siger, at de af den og den grund ikke kan komme med alligevel. Det er en del stykker, og sammen med drengen fra min klasse beslutter jeg mig derfor for, at turen bør aflyses. Vi troede, at vi fik meddelt det rundt til alle, men da jeg vågner fredag morgen har jeg fået en besked fra en dreng fra min klasse, hvor der står, “Hallo, hvor er alle henne? Jonas og jeg sidder ret alene i bussen.” Så er der to, der ikke har fået beskeden, og de ender med at stå helt alene ude i Djurs. Det er SÅ synd, men man kan altså ikke lade være med at grine lidt ad det alligevel. Og de fik formegentlig en sjov dag ud af det 😉

 46. On the way to the airport, we had a hellish traffic, the driver took a few shortcuts but unfortunately we filled the dust because the streets were not paved.
  We all look questioningly one each other and try to breathe as little we can. We had to catch a train to Bucharest and from there fly to Corfu
  to spend our honeymoon.
  We managed to reach the island but in the first day we slept a lot on how much accumulated fatigue.

 47. mit mærkeligste ferieminde er faktisk allerede fra i år (kom hjem i dag!)
  Skulle til Malta med min veninde, og vi tog afsted i onsdags. Vi kom derned, og i flyveren begyndte hun at være lidt nedtrykt, og om aftenen var det helt slemt, og næste morgen (i tirsdags) var der intet jeg kunne sige eller gøre der ville få hende til at være der mere. Kl. 12 var der bestilt en flybillet til hende til næste dag… Fedt fedt fedt!
  Heldigvis tog min søde søde far fri fra arbejde fredag, og holdt weekenden sammen med mig 🙂
  som sagt kom jeg hjem i dag, men skulle have fløjet hjem onsdag 🙂
  Det mærkeligste jeg har været ude for!

 48. favorite summer vacation was when we went camping president Nixon was having impeachment hearings . we ate grilled everyday!!!!!!!!

 49. I don’t find things embarassing (thankfully!), so I’m not sure if I my contribution will count for anything?

  One of my favourite memories though, is when I had one of the best meals of my life (… a dönerkebab) and watching one of my favourite bands at the same time at this festival in Germany. Nothing embarassing at all about it, but it was lovely!

 50. Det sjoveste som jeg kan huske lige nu er fra sidste år. Min motorcykelklub skulle til Norge og en klubkammerat og jeg kørte et par dage i forvejen rundt i DK og var henne og besøge hans bror mv. i de to dage. Jeg har så fået at vide senere (helt præcist et halvt år senere – til julefrokosten, da han vandt præmien “årets bommert”) at han spurgte de andre om de kunne huske hvad jeg mon hed 🙂

 51. Mit sjoveste/mærkeligste sommerferie minde..
  Er kun netop blevet til et minde.
  Jeg er pt. i Barcelona på ferie.
  I går da Hr. Kæreste og jeg gik en tur rundt i byen så vi en mand med en snor..
  For enden af denne snor var en sele, i selen var en gris!
  Thats right! En lille sort gris med pink sløjfe i panden og matchende pink neglelak på sine grisetæer!

  Jeg ville tage et billede, men turde ikke. Var på samme tid skræmt og begejstret.
  Sindsygt! 🙂

 52. Da jeg var i Budapest bestilte jeg den ene aften en hvidløgssuppe til forret. Den var rigtig fint serveret i et lille brød/stor bolle. Synes det var ret hyggeligt og det virkede super godt 🙂
  Linker lige til et billede jeg tog af den 😉
  http://tinypic.com/r/301knbb/7

 53. Wauw, elsker den farve. Må absolut deltage, for det er en must have og den var forduftet fra forretningen da jeg kom forbi :oD

  Sjoveste/mærkligste sommerferie minde.. hmm.. Where to begin?
  I gymnasieårene flyttede min mor, lillebror og jeg i en anden lejlighed. Jeg havde kun boet der i ca. 2 uger da jeg en sommer nat vågnede pga. støj fra gaden (jeg havde vinduet på klem ud mod gaden). En bil havde speedet op og var standset på vejen nedenfor lejligheden. Jeg kunne høre at dørerne til bilen blev åbnet og at der var en mand som skreg af en grædende kvinde. Jeg overvejde kort for at lurer ud af vinduet, men valgt at blive læggende da jeg kunne høre at de var igang med at skændes og det det var optrappet. Kvinden råbte “Nej, du må ikke. Lad nu hver.” Manden råbte igen noget om at hun skulle skride ud af bilen og f*** af, eller også.. Hun fortsatte med at råbe “nej, nej!” Derefter råbt han “skrid forhelvede, ellers får du?”
  Jeg kunne ikke rigtig høre hvad der blev sagt, for på det tidspunkt var jeg kravlet godt ned under dynen. Det var lidt af en skræmmende/mærkelig oplevelse, især fordi lejligheden ikke lå i nogle form for “ghetto”.

  *N.xenia
  http://www.nxenia.blogspot.com

 54. Det mest pinlige jeg nogensinde har oplevet, var på en tur til Frankrig.. Det er vist en 5-6 år siden, men jeg kan huske det som var det i går! Jeg kan ikke fransk og ingen i min familie kan fransk (har jeg fundet ud af), men min far bildte mig ind, at han kunne fransk…
  Der var nogle drenge der irriterede os rimelig meget, så jeg spurgte min far hvordan man sagde at de skulle lade os være.. Med hans svar i hovedet, gik jeg hen til drengene og sagde: “La’ mi røv ver'” I god tro om, at det var Fransk…
  jamen jamen, for søren da hvor må jeg have set dum ud og min far må have været flad af grin! Der gik dog nogle år før jeg fandt ud af, at det bare er det danske “Lad min røv være” med en “fransk” accent… pinligt!!!

 55. Argh.. hvor er jeg dårlig til sådan noget.. jeg er bare totalt blank… jeg kan huske at jeg engang på en sommerlejr (med spejderne) blev kæreste med en eller anden dreng, som jeg slet ikke havde lyst til at være kæreste med… men de andre piger syntes jeg skulle… det er vist ca. 20 år siden nu (endnu en gang ARGH! jeg har minder der er 20 år gamle?!?! jeg er jo gammel nu!)

  Jeg har lagt et link til din fine giveaway her:

  ~*~*~GiveAwaysDK~*~*~

  Jeg prøver at samle alle danske giveaways.
  Hvis du har lyst kan du selv tilføje din side, næste gang du her en giveaway 🙂 Så er du sikker på at den kommer med fra det sekund du har offentliggjort den 🙂

  Pøj pøj til jer alle 🙂

 56. I definitely had a huge crush on a boy on a cruise when I was 12 or so. My two sisters teased me relentlessly and of course told the boy all about it. It’s kind of funny in retrospect how head-over-heels I was for a guy I barely knew, but that’s puppy love!

  I follow via GFC as Lisa 🙂

 57. I was at the pool with my mom and this man asks me if my mom was my sister & i said ‘no’. i guess my mom looks younger than she really is ! 😉

 58. My family and I had gone on vacation to Taiwan. We were at this very nice resort and my brother, whom was only 9 at the time, was playing a game of tag with my cousin. They were running around the plaza and the sun had gone down not too long ago. The plaza was lit with the remaining beams of sunlight from the sunset as well as the lamps. My brother was running and had not seen where he was going before he feel with a “splash!” into a small stream. It was quite an amusing sight and the trek back to our cabin was even more fun. To this day my brother still remembers that happening and makes sure to scout out surrounding areas before he starts running 🙂

 59. Mit pinligste, sjoveste og mærkeligste sommerferieminde var sidste år, hvor jeg skulle holde en tale til en sommerfest for rigtig mange mennesker! Da jeg var godt i gang med talen skete det pinlige. Jeg kom med et sjovt indskud, hvor alle folk inklusiv mig selv begyndte at grine. Mit grin skilte sig bare ud, for jeg ikke grine men gryntede som en vaske ægte gris.
  Nøj, hold da op! Det var både sjovt og pinligt. De folk, som var med til festen, snakker stadig om det når vi ses.. Jeg ville ønske, at de bare kunne glemme det!

 60. Sikke en lækker farve. Og hvis jeg kunne finde ud af det, så gik jeg meget oftere med lak.
  Her kommer en rigtig pinlig oplevelse! Da jeg blev 30 år havde min kæreste inviteret mig til Venedig. Meget romantisk! Vi boede 30 meter fra en Gucci forretning, og Prada. Nogle timer inden vi skulle hjem, ringede min kærestes bankmand, for at fortælle, at visakortet var spærret af PBS, fordi de troede det var stjålet. Det gør de automatisk når der er brugt 20.000 i løbet af en måned. Vi klarede det så på tre dage at bruge de penge. Om det var pinligt? Ja en del, men det der gav prikken over i’et var, at min kæreste sagde til bankmanden, at han lige måtte åbne kortet igen, for vi var ikke færdig med at shoppe 🙂
  Det handler ikke om penge eller materialisme, men bagefter var det altså en sjov historie! 🙂

 61. Hi from Spain!!

  GFC name: bambaki83
  Email: mimica69(at)hotmail(dot)com

  My summer more fun and exciting was certainly when I went to New York with my boyfriend for five years now. Unfortunately we could only be seven days, but they were wonderful, we had a really good and met thousands of sites. I hope to return soon.

  thanks,

 62. I have never been on a summer vacation that’s embarrassment enough 🙁

 63. Ihhh – er simpelthen lige vendt hjem fra 4 dages storbyferie i Berlin med bedsteveninden. Bare det at tage på roadtrip i Fiat 500 barbiebilen og have 4 overnatninger, starbucks lige ved siden af hotellet, masser af lækre shoppinggader og masser af spændende ting at se lige inden for rækkevidde er et minde i sig selv – men min ellers meget meget ordentlige og høflige veninde fik mig næsten til at tisse i bukserne af grin efter en middag en aften på en indisk restaurant.
  Vi havde prøvet Indisk aftenen forinden på en anden og her havde vi sluttet af med at få et lækkert glas mangojuice serveret for at rense munden for de stærke indiske krydderier. Intet alkohol – bare sød dejlig mangojuice. Dagen efter sad vi på en anden indisk (hip hurra for at prøve noget forskelligt når man er ude ikk?) Kommunikationen på denne restaurant havde været lidt anspændt, der havde været flere misfporståelser og vi skulle bare ha afsluttet den betaling og så videre uden mere bøvl. Da tjeneren kommer med regningen kommer han også med et lille glas læskende mangojuice. Troede veninden i hvert fald :o)
  Hun er nemlig travlt optaget med at skrive under og hyggebrokke lidt over prisen i forhold til betjening og servive – så hun hører slet ikke den nu forfjamskede tjener sige på klingende – men meget tydeligt – tysk “forsigtigt, forsigtigt de damer – det er stærk snaps”
  Så mens den måbende tjener ser til – løfter hun glasset, klinger det mod mit, siger “skål skat” og hælder det direkte i halsen. Meget meget brovtent – og ikke særligt “die Damen” over det.
  Bedre endnu bliver hun simpelthen så overrasket over den kradse smag og det meget stærke alkohol så hun straks efter råber “FY FOR SATAN” mens hovedet flækkes i den vildeste grimasse.
  Man sku nok ha været der – men har simpelthen aldrig grinet så meget! Kæmpe scene, og midt i det hele en stakkels indisk tjener som intet fatter, glor med åben mund og vist er færdig med at forsigtiggøre nogen damer der ser danske ud.
  Grinede simepelthen hele vejen hjem – og min høflige veninde kommer til at høre rigtog meget for det her :o))

  – og sikke da en lækker lækker farve til neglene!! Krydser SÅ meget fingre :o)

 64. Det minde jeg har er helt sikkert i mærkeligt-kategorien! Men det er til gengæld også ret sjovt (synes jeg).

  Anyways:
  Min familie (dvs mine 2 brødre og deres kærester, også mine forældre) var på ferie i Mallorca.
  Vi tilbragte næsten hver eneste dag i polen fra formiddagen, fordi vi havde det så varmt at det var et must at få et lille “morgenbad”.
  Det var på et hotel, så der var selvfølgelig en masse andre mennesker i de to pools også – hovedsageligt blege turister ligesom os!

  Min far som synes det er vildt fedt at svømme når han endelig engang hvert 3.år viser sin aspargesblege krop, svømmede selvfølgelig rundt i et par af de grimmeste svømmebriller han kunne finde. Derudover har min far måne, og hans hår stritter til alle sidder så han lignede egentlig en sindssyg Einstein i en asiatisk udgave, med svømmebrillerne.

  Det der var ved det var bare at min far bruger briller til hverdag. Dvs med svømmebriller på kunne han ikke rigtig se en skid under vandet.
  Ikke praktisk når der svømmer så mange mennesker i vandet.
  Derfor svømmer han pludselig en i den tykkeste, blege englænder og ikke nok med det, så svømmer han mellem benene på hende!
  Min far kan ikke se en skid, og hende englænderen begynder at skrige og råbe, fordi hun tror hun bliver voldtaget, imens min stakkels far UNDER vand desperat prøver at komme fri af hendes lår, og hun var selvfølgelig stadig i panik og flyttede sig ikke rigtigt.
  Så min far brugte 2-3 minutter under vand, mellem en fremmed dames blege, buttede lår hvor han sad fast som sild i en tønde.
  Det hjalp bestemt ikke da han endelig stak hovedet op af vandet, med “sindssyg professer”-looket og stirrede hende lige i øjnene. Så vidt jeg husker begyndte hun faktisk at skrige og skælde ud endnu mere! Så min fars blege ansigt gik fra hvidt til rødt!
  Jeg grinede hele vejen fra poolen op til værelset af hans lille “vandeventyr”!

 65. Ps. Jeg er fast læser via både google og Bloglovin’ :).
  Tror jeg hedder Lili Ly begge steder.

 66. There was this one summer when my whole family and i went on a vacation to a resort. we went swimming the whole day and ate, ate, ate, and ate. by the time we got back to the cottage, we were extremely tired. but long story short, the resort ended up, i guess you can say kind of “haunted”. we heard footsteps and all those ghost-like sounds. i was super scared, i couldn’t sleep at all!

  my email is mylifeascarrie@gmail.com

  🙂
  Carrie

 67. OK, here it is. I went on a trip to Europe with my older brother after graduating high school. One of the stops was Venice. Beautiful city, but hard to find our way around and no maps. Following the signs written on buildings to get places we ended up at dead end with a building on each side of us, steps leading to the canal, and our destination right across the canal… Being curious like I am, I decided to go on the steps and peek around the corner of the building. As soon as I stepped on the 1st step, I slipped and fell right onto the steps. Not only did it hurt, but the white jeans I was wearing were soaked and green!… so had to walk 20 minutes back to the hotel with my butt wet and green! 10 years later I still remember it like it was yesterday… so yeah, funny and embarrassing! 😀

 68. Mit bedste minde er nok min sprogrejse 2010, der gik til England. Jeg var ret nervøs, følte mig lille og forladt da jeg havde vinket farvel til familien i lufthavnen, men så snart jeg var derovre og fik snakket med de andre, lettede spændingen og vi nød ugerne fuldt ud!
  Et af de bedste minder var i Egerton Park, et fredfyldt paradis midt i byen, hvor man stadig kunne høre bølgernes brusen og fuglenes sang. Da en af de svenske deltagere trak sin akustiske guitar frem og slog ‘Halleluja’ an, sang hele holdet med af hjertens lyst – har aldrig oplevet, at hele øjeblikket var så fantastisk, flød sammen i et af venskab, sommer, solskin, lykke og musik. Jeg glemmer det aldrig.

 69. My most embarrasing vacation was when i went to the seaside with a bunch of friends[from school]with our teacher.I got drunk and i yelled that i want to beat my teacher.
  Well…exactly when he came into our room.
  I heard that story for over 4 years on every class with him:))
  Thanks.

 70. We was at the lake Balaton in Hungary and I’m totally in love with a boy, and when i went to him a bird… you know. I felt like a looser. 😀
  GFC: Swenson
  email:la.petite.fraise@hotmail.com

 71. most fun/funniest summer memory: study abroad in denmark. My friends started playing a random game of soccer after a lunch. girls against guys. girls were wearing dress/etc/high heals.. so we had to play barefoot on the grass… and the guys had to play barefoot. girls almost won too.. buy one point.

 72. Mest pinlige tur, må være en bustur. Jeg sad og hørte musik på sin søsters mobil, med høretelefoner, men lige pludselig ringede den og af en eller anden grund kunne alle i bussen høre det, bortset lige fra mig xb Så den blev bare ved med at ringe, indtil min far sagde at telefonen ringede, så jeg gav den til min søster. Men alle kiggede på mig, og det var bare så pinligt.

 73. Mit pinligste ferieminde var for nogle år siden, hvor jeg var i Paris med min familie. Vi boede på en gade meget tæt på Mont Matre, og der var nogle “prostituerede” på den gade vi boede på. En aften på vej hjem til hotellet, faldt jeg der midt på fortorvet, og de prostituerede skyndte sig over for at hjælpe mig, og jeg syntes bare, at det var så pinligt!!

  Håber meget lykken tilsmiler mig 🙂 Jeg plejer nemlig aldrig at vinde noget, så nu krydser jeg fingrene 😀

 74. Åh ha.. Det må være den gang jeg var på Cran Canaria i juleferie – for det første fordi det er vildt underligt at bade i middelhavet (og rende rundt i shorts) juleaften.. Men også fordi et mindre barn var så glad for “julemanden” – en person der havde klædt sig ud, for at glæde de små børn i deres badedragter – at hun krammede ham således at han væltede i poolen (hvor et juletræ også flød rundt på vandet..) Alt i alt en uforglemmelig juleferie, noget jeg gerne gør igen – men som også er 180 grader omvendt af hvordan det er i Danmark! 🙂 Det må være det underligste (og sjoveste) ferie minde 🙂