NfuOh – 52

Den anden dag fik jeg prøvet en af de lakke min mor havde med hjem til fra Nicka K. Cosmetics i farven Charcoal Navy, beklager jeg ikke lige har fået taget et billede af den alene på neglene 🙁 Det er den som i kan se på billedet herunder der ikke er sløret til 🙂

Og så er NfuOh’s 52 altså kommet ovenpå. Jeg smed også en mat topcoat på efter en dags tid og det havde jeg også fået taget billeder af, men de er på mystisk vis forsvundet 🙁 Det ser ellers så fedt ud med en mat topcoat oven på flakies 😀 Denne her type er nogen af dem jeg kan have på i længere tid, måske jeg bliver træt af at se på ens farver hurtigere? Hvad ved jeg? 😛

I love this kind of flakie mani! It can always spice up a color 🙂 I had pictures of it with a mat topcoat on but they somehow disappeared 🙁

10 comments

  1. Pingback: NfuOh – 52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.