Quickswatch – Beetlejuice collection

Bare for at vise jer lidt, så har i her alle sammen på et neglehjul, der er 2 lag på hver “negl”. Beklager virkelig jeg ikke kan vise dem ordentlig, men det har jeg ikke lige muligheden for lige for tiden, vi har gang i at få lavet køkken og så har jeg en ordentlig røvfuld arbejde så overskuddet er der bare ikke :( Tror jeg har omkring 25 lakke stående som jeg ikke har fået vist jer endnu, hvis ikke mere.. ÆV! Men jeg har ferie i næste uge så håber at kunne tage revanche der :)

Just to not let you guys hanging, is here a quick swatch of the Beetlejuice collection on a nailwheel :)

18 thoughts on “Quickswatch – Beetlejuice collection

 1. Sara

  godt at få set swatches. Må indrømme at det har overbevist mig om at jeg skal springe over denne kollektion.

  Reply
 2. Denise

  Øv øv .. de skuffer altså en smule :( De er super flotte, men mine forventninger har nok været alt alt alt for høje :( Men flotte det er de :) Hvis jeg skulle have nogel ville det nok blive den guldgrønne og den sortgrønne ;)

  Reply
  1. rijaH

   Sådan er det vist tit med de her hypede farver.. En ting er deres egne reklamer men så noget andet når man rent faktisk ser dem. Men da godt der var lidt der alligevel kunne bruges :)

   Reply
 3. Merete

  Nøøj hvor er de flotte. Er helt vildt med at den guld, den har et gråt skær! lækkert!
  Er endnu mere vild med den mørke brune med det blå-grønne sker, minder meget om Blue Brown pigment fra MAC….ahh de er flotte!

  -asinmylife.com

  Reply
 4. EvaK

  Nummer to fra venstre og den yderst til højre er for lækre. Ærgeligt jeg lige har brugt det sidste af lak-budgettet på Dive Bar kollektionen…

  Reply
  1. rijaH

   Hehe det var nok meget godt, essie lakkerne tror jeg har en lidt længere levetid mht. farverne end dem her :)

   Reply
 5. Guapizimo

  Der gik (heldigvis) kludder i min bestilling og så tænkte jeg at jeg bare ventede til jeg kom retur fra Dubai, det er nemlig nok ikke alle farverne jeg vil eje alligevel, for nogle synes jeg ikke er så spændende.

  Reply
  1. rijaH

   Ja både og… vidste ikke rigtig hvad jeg havde af forventninger kontra de billeder man havde set. Tænkte de var nok rigtig flotte, men ikke noget som ikke er set før desværre :(

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>