Base, top, middle and all other coats

I spurgte efter det og nu kommer det 😛 Jeg har endelig fået redigeret billederne af alle mine lakke, det var et stort arbejde og tror jeg har indset at jeg nok har for mange lakke(som om man ka ha for mange :P). De første jeg har tænkt mig at vise er alle behandlingslakkene, basecoats, topcoats og så videre 🙂 Billederne kan gøres større ved at klikke på dem 🙂 Det er meget efter hvad jeg lige har lyst til at bruge for tiden, både med base og top coat. Men en ting er sikkert når jeg ikke har lak på så har jeg Calcium Shield på. Lige for tiden er det Essies First base base coat jeg bruger til sjovt nok base coat 😛 Og så bruger jeg Sec’N Dry fra Orly til topcoat.

Hvis der er noget i vil vide, så spørger i jo selvfølgelig bare løs 🙂

You asked for the collection and now I finally had some time to edit all the pictures! I think I might have realised I have way to many polishes 😛 (like you can have to many…. haha :P) First up is all the treatments, base and topcoats. I change what I use depending on my mood… weird 😛 Right now its Essies first base coat and for top its Orlys Sec’N Dry.

13 comments

 1. Hvis jeg gerne vil ud og investere i de forskellige “beskyttende” lakke – hvilken vil du så anbefale? Jeg har nemlig hverken en base, top, middle eller noget så kunne godt bruge et råd 🙂

  MichellesModeslam.blogspot.com

  1. Hm ja den er jo svær, jeg bruger som sagt lidt af hvert alt efter hvad jeg nu har lyst til den dag. Men klart Essies First base, den er virkelig god, samt Orly’s Bonder og top coat kan jeg kun anbefale Seche Vite Dry fast og Orly’s Sec’N Dry 🙂 Det er klart dem jeg har bedst erfaringer med 🙂

 2. Siden du har fået din nye header, ligger indlægget oveni den. Og det er rimelig irriterende når man skal læse indlæggene. Er det noget du kan gøre noget ved ?? :/

  m.v.h. Denise

 3. Jeg var slet ikke klar over at der fandtes så meget som man egentlig også burde lægge på…..tak fordi du gør mig klogere 🙂

  1. Hehe jamen selv tak 😛 Der er jo heller ikke nogen der siger man skal lægge det på og man kan godt klare sig uden men når der er så mange lækre produkter der kan bruges, så hvorfor ikke? 😀

  1. Ja blev faktisk også lidt overrasket over det da jeg fik linet dem op 😛 Og tak for tilbagemeldingen, det kan jo være et enkelt tilfælde i hendes browser 🙂

 4. Headeren er også fin herfra 🙂

  Du har vildt mange forskellige mærker, hvad er dine favoritter? 🙂 Glæder mig også til at se resten af samlingen 😉

 5. Seche Vite? Does it work? 😀 Jeg har nemlig lige bestilt det. Jeg har nemlig kun hørt gode ting fra mine veninder her i USA, som alle bruger det. Og nu ville jeg prøve det. Men er den virkelig så god?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.