Eyeko – Lilac Polish

Så fik jeg lige prøvet den første af Eyeko neglelakkene, eller jeg har faktisk prøvet dem alle sammen en på hver finger 😛 Men det er den første jeg har fået prøvet på alle neglene. Lilac er som de skriver på flasken for Lovely Nails og det må man jo sige de bliver forvandlet til. For det er en fantastisk lilla pastel og den har lidt støvet over sig også. Men det gør den ikke mindre flot 🙂 Har 1 enkelt lag på pegefingeren og resten er det blevet ved de 2 lag da den dækker fint med det 🙂

Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!
Eyeko Beauty - London's Cutest Cosmetics!

Tried on my first Eyeko today! I love it! Really pretty dusty lilac 😀 1 coat on my index finger and rest has 2 coats, because that will do with the coverage ;D

13 comments

  1. Den er så fin! Jeg har den selv og den er perfekt til sommer. Jeg håber i øvrigt at du som ekspert måske kan hjælpe med noget 😀 jeg vil super gerne have en lyserød lak alá essies “vanity fairest” men jeg har hørt at den dækker dårligt, og jeg vil gerne have en der er heldækkende, så negletippen ikke ser gennemsigtig ud. Er det noget du ved noget om, eller kender du evt. en der ligner som dækker godt. Du kan se den her 🙂 http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.beautyjunkiesunite.com/WP/wp-content/uploads/2009/02/vanity.jpg&imgrefurl=http://www.beautyjunkiesunite.com/WP/2009/02/13/falling-in-true-love-essies-great-colors-for-valentines-day/&usg=__uWbLZpFuTIuCBXj7AQFP1xmS3mE=&h=351&w=640&sz=159&hl=da&start=0&sig2=dkd79HAD32B3rZBV2LSHGw&zoom=1&tbnid=qVbRgp81T72pXM:&tbnh=99&tbnw=180&ei=TkvITf2FKYaDswa7kLjWAw&prev=/search%3Fq%3Dessie%2Bvanity%2Bfairest%26um%3D1%26hl%3Dda%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:da:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ADFA_da%26biw%3D1345%26bih%3D437%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=281&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=80&ty=56

    1. puha sådan en farve der er virkelig svær at få til at dække pænt uden en masse lag. men jeg vil lige kigge lidt rundt omkring 🙂

  2. I love Eyelid polishes! I just love lookingat the bottles. I refuse to keep them in my helmer (or Alex – did I tell you I got both an wide and a tall Alex from IKEA? I can fit all my China Glaze in one drawer!)

    1. Haha I know what you meant <3 Gotta get a closer look to this Alex, have heard it mentioned before. And it can only be better than my Helmer, I am so tired of it 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.