Idle

I går var jeg en tur forbi de gamle sammen med min kæreste og hans mor. Primært for at hygge os og få noget dejlig mad fra grillen. Men også for at aflevere et kamera til min mor da hun skal til New York på fredag… Årh hvor jeg misunder hende! Hun har også fået en lang liste med neglelakke hun skal tage med hjem haha 😀

Billedet herunder er af det lille bål som vi måtte fyre op under, da det blev rimelig køligt hen ad aftenenen. Og ja det varmede helt bestemt! 🙂 Håber i har haft en god weekend <3

Visited my mother yesterday, she is going to New York on friday! Oh how I envy her! I have of course supplied her with a long list of nailpolishes that she has to take home with her! 😀

3 comments

  1. Ahh New York. Fantastisk sted er også misundelig så god tur til din mor 🙂 Ej skal selv på tre ugers ferie til USA, og min liste med neglelakker er også meget lang, der skal besøges mange drugstores 🙂 Hyggeligt med bålet var i kolonihavehus igår, og det blev også lidt køligt hen på aftenen, så vi hyggede med tæpper.

    1. Det lyder virkelig skønt 😀 Jeg ville ønske jeg også sku en tur til the land of nail polishes 😀 Håber du får en rigtig dejlig tur i hvert fald 😀

  2. Pingback: Idle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.