Mini'erne

Tror vi starter stille og roligt ud med lidt mini’er. Så her kommer Essier, H&M og så diverse til sidst. I må spørge om navne på dem hvis det er, orker ik at skrive dem alle sammen ind 😛 Det skal lige siges at jeg har altså brugt af de fleste, selvom det måske ikke ser sådan ud. De har lige været rystet lidt inden jeg tog billederne 😉 Så det er ikke splinter nye lakke, selvom det måske godt kan ligne det 😉

En anden ting jeg lige vil høre om, så var der en der nævnte i en kommentar at min header går ind over det øverste indlæg.. Og det er ikke noget jeg har oplevet og flere andre gav også udtryk for at der ikke var noget problem, men hvis i har det må i da meget gerne lige skrive det, så jeg kan få gjort noget ved det 🙂

Lets start out gently with some mini polishes 😉 So first up is the Essie’s, then some from H&M and then some randoms 🙂 Just ask if you want the name of some of them. There is to many to write them all down 😛

11 comments

  1. Hvor har du købt dine essence lakker? Og hvis du har bestilt dem, ved du om man kan købe nogle her i danmark? 🙂 Fed blog btw!!

    1. Det er ikke nogen jeg har købt, men fået med i et byt med en anden neglelaksblogger. Så kan desværre ikke hjælpe nogen steder i DK.. Men er ret sikker på de kan fåes i bla. Tyskland, hvis du kommer på de kanter 🙂 og tak! 😀

    1. Jeg ved den lyse lilla(altså den til venstre) hedder Plum Delicious men den anden kan jeg bare ikke huske navnet på, må lige lure når jeg kommer hjem fra job 😉

  2. Pingback: Mini’erne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.