Isadora Grafitti Nail Top – Spraycan Blue

Lige en lille mani on the go… næsten 😛 Tog den på lidt efter jeg var mødt ind på arbejde her til morgen. Der var ikke så meget at lave på det tidspunkt og så med fuldt overlæg tilfældigvis havde jeg lagt en blå lak fra CG(Towel Boy Toy) i tasken samt Isadora Grafittien 😉

Resultatet må man jo sige er vældig fint. Dog blev jeg lidt overrasket over at se den nærmest fjernede nogen lag fra underlakken. Jeg havde lagt rigelig på så man ikke kunne se igennem på nogen af fingrene og alligevel blev den på mystisk vis meget tynd på især ringfingeren 🙁 Hm kan se jeg også snart skal have klippet negle 😛

China Glaze – Towel Boy Toy with Isadora Grafitti nail on top 😀 I really like how this looks 🙂

13 comments

 1. I really love that colour combo! Blue <3 And the pattern on the middle nail is awesome ^^
  Is the Isadora polish hard to apply?

  1. I didnt find it hard to apply. Was pretty easy 🙂 I tried with thin and thick coats and well the result is as seen above 😉

  1. Oh leo my darling! 😛 Yeah tror jeg ska ha prøvet lidt af de her krakerler lakke af på lidt forskellige farver… Har jo en guld lak jeg ska ha prøvet :p

  1. Den er faktisk vundet hos Kathrin 🙂 Men Isadora er vist desværre kun til at fås i Sverige 🙁 ellers er mit bedste bud på ebay og hvis du er heldig på trendsales

   1. Tak for tippet. Har googlet lidt rundt i mellemtiden og den er ret svær at finde, men måske i douglas. Der skulle de vist have den – men jeg kunne kun google mig frem til at det var dem i Tyskland. Jeg må lede videre.

  1. Ja må da sige jeg er godt tilfreds med den her farve i hvert fald 🙂 De nye fra Depend du har vist er også virkelig flotte dog 🙂

 2. Rigtig flot 🙂 Jeg har også sådan en Isadora lak, bare i hvid, som jeg er meget glad for. Super ærgeligt at de ikke sælger Isadora i Danmark!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.