China Glaze – Flying Dragon

Jeg scorede den her lak hos en anden neglebloggers da hun havde et blogsale. Den er jo selvfølgelig blevet brugt og det kan man jo så også tydeligt se på selve flasken, da mærket China Glaze stort set er væk 😛 Ikke desto mindre er den næsten fyldt og en af de lakke jeg længe har ønsket mig 🙂 Billedet synes jeg slet ikke viser lakken godt nok. Den ser lidt mat ud, altså ikke i overfladen, men mat som i kedelig 🙁 Den er sådan lidt neon i det og det er nok det der gør mig helt vild med den…

Lilla og neon er jo mine absolut yndlings indenfor neglelak, så når de her er kombineret, er det jo bare pure love <3 2 lag kan gøre det i den her omgang 🙂

Purple and neon’ish! Pure love <3 2 coats though 🙂

17 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.