China Glaze – Fly

Jaaaa endnu en China Glaze! 🙂 Ja jeg ved ikke hvordan du har det med China Glaze, men det er jo et mine yndlingsmærker så det svært ikke at blive begejstret over dem 😛 Den her dækker helt okay ved et enkelt lag, men jeg ved ikke om i kan ane den er lidt gennemsigtig øverst, det tror jeg dog et enkelt lidt tykkere lag kan fikse.

Lige umiddelbart da jeg så den kom jeg til at tænke på Essie’s China Doll, men så fik jeg set lidt nærmere på farverne og den her er lidt mørkere pink.. eller hvordan man nu skal forklare det 🙂 En ting er jeg dog helt sikker på og det er at den bare er kanon flot 🙂

Yay! Another China Glaze! I dont know about you, but I cant help being exited when I get a new China Glaze color. This is really one of my favorite brands! And just look at this, who wouldn’t love a color like this? THis have allright coverage, but 1 single thin coat cant do it, so 1 thick will be best or 2 thin. 🙂 When I first saw it I thought of Essie’s China Doll, but after a second look I could see this is a bit darker in the color 🙂

11 comments

  1. Nøj, den er fin og sommerlig….lige det der ekstra pang der kan gøre hele forskellen 🙂 Jeg har endnu til gode at købe noget fra det mærke, men du er jo meget begejstret for det, så måske min næste lak skal være derfra…..

    1. Ja jeg kan jo kun anbefale det 😉 Der er så mange farver at vælge imellem og teksturer så der er noget for en værd 🙂 Og så har de nogen af de bedste børster også 🙂

  2. Elsker China Glaze lakker, lækker kvalitet og rigtigt billigt 🙂 Plus de laver nogle fantastiske kollektioner og ikke mindst glimmere! <3

    Denne er rigtig sød, super tøset 🙂

    1. Ja elsker når den lige har lidt girly over sig 😛 Så kan den jo snildt bruges bvis man skal være elegant men alligevel ha lidt pang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.