Kamera anbefalinger?

Mit kamera, et Canon EOS 1000D som jeg fik i fødselsdagsgave af min søde mand for over 3 år siden, synger vidst snart på sidste vers. Eller det har i hvert fald ikke hjulpet særlig meget at få et nyt memory kort i som er et af de hurtigste der er. Jeg er på en ny omgang af billedtælleren, det vil sige jeg er over de 10.000 billeder, tror endda jeg er ved at være halvt igennem igen. Om det er lidt eller meget i løbet af tre år det aner jeg ikke.. Men sløvt er det i hvert fald ved at være. Så jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om i har nogen kamera anbefalinger? Jeg vil rigtig gerne også have fat i et kamera som kan optage video. Det kan mit 1000D nemlig ikke, og det betyder også at de videoer jeg ligger på YouTube lige pt. er optaget med min laptops webcam, og det er egentlig også ok, men vil rigtig gerne have videoerne bliver i en lidt bedre kvalitet end hvad de er nu. Det er egentlig det eneste krav jeg har, udover at det ikke skal være for tungt… Det er meget nemt at hurtig blive træt i armene når jeg tager billeder af neglene 🙂 I hvert fald lige pt. hvor mit kamera lige bruger 10 sekunder på at være busy efter hvert eneste billede 🙁

Så del gerne jeres erfaringer med kamera som kunne nogenlunde dække mit behov. Det behøver ikke nødvendigvis at være et Canon, men da jeg har to objektiver til det jeg har nu, er det jo at foretrække.

3-full-frames

Foto: whatdigitalcamera.com

 

7 comments

  1. Jeg vil gerne anbefale dig et Canon EOS 600D. Det har jeg selv, og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Det er faldet en del i pris, siden jeg købte det. Der er vist kommet et 650D eller 700D nu. Canon er er godt begynder kamera. Ligesom Nokia var brugervenlig i gamle dage 🙂

    1. Jeg var så heldig at komme til et canon event kort tid efter det her indlæg blev udgivet, hvor jeg fik mig en god snak med en canon medarbejder og har heldigvis fundet mit næste kamera.. Så mangler pengene bare lige 😛 Men det som du anbefaler hedder i dag 70D 😀 (mener jeg i hvert fald han sagde :P) men tak for kommentaren, sætter jeg pris på <3

  2. På min tidligere arbejdsplads brugte jeg et Canon EOS 5D MarkII med et 24-70 mm objektiv, og det var fantastisk. Jeg arbejder som journalist.

    1. Tak, jeg har været så heldig at prøve lidt af hvert af Canons kameraer i sidste uge og jeg er blevet ret forelsket i deres EOS kamera, det er et system kamera som også er lidt spejlrefleks uden at være det… hvis du er med 😀 Men tak for anbefalingen 😀

  3. Jeg har selv et Canon som jeg virkelig elsker. Jeg mener det er et 500D, men de har jo lavet en nyere version som jeg hører skulle være kanon 😀

    1. Ja de hedder vidst 70D nu, det som er den nyeste af dit 😀 Jeg fik også testet det i sidste uge, men er blevet helt vildt med det der bare hedder EOS… Så det er nok det som jeg køber… når jeg engang har sparet sammen til det 😛 men tusind tak for din kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.