Fancy Friday – Inspireret af mode

Så er der fredag igen og jeg har for en gangs skyld helt fri i weekenden 😀 Eller min mand skal så til lan med nogen venner i aften og i morgen så jeg er alene med Magnus, men mon ik det går 😀 Nå dagens tema i fælles fredag er inspireret af mode. Rimelig bredt og åbent tema må man sige. Men eftersom at negle er blevet en stor del af modebilledet så var det egentlig også ret nemt, i hvert fald for mig som har haft det her i tankerne siden jeg læste at det var en af fredagene. Det er nemlig en omvendt fransk manicure, sort med guldkant. Tror jeg spottede det første gang for et par år siden på et eller andet billede fra en fashion week 🙂 Så noget nyt fænomen kan man næppe kalde det og så er det vel inspireret af mode hvis det er set på catwalk’en ik? 😛 Neglene er fra L’oreal Nails à porter fra Color Riche og sættet hedder Drama Queen. Jeg skrev et længere indlæg om dem her. Heller ikke denne gang er det dog lykkedes mig at få sat dem alle lige.. Men har vidst fået det rimelig godt kamufleret her 😀 Jeg kan i hvert fald ikke lige umiddelbart se den er skæv 😛 Så kan i jo selv prøve at gætte 🙂

Loreal Drama Queen

anmeldelse

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Klik på den blå mand hvis i ikke kan se links 🙂

8 comments

  1. Wow, I haven’t been here for such a long time 🙂 I’m happy to be here again and your blog looks beautiful!

    I love this mani, it’s stunning! You did a great job

  2. Super fint…
    Jeg har brugt at gøre sådan, når jeg har haft shellak på… og det er vokset ud, men stadig ser pænt ud.
    Lidt guld eller sølv ved det nye negl.. forlænger jo levetiden på neglefronten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.