Den sidste af lakkerne fra Nilens Jord. En dyb mørkerød kirsebær farve! Jeg er helt vild med den 😀 Den skal dog have to lag for at dække helt, men selvom den får to lag så er der faktisk lidt jelly finish over den.. Eller er det kun mig der kan se det? 😛 Hvad synes i om den? Er i også til de her mørke farver til efteråret? Eller er det mere pangfarver for at glemme vi er på vej mod de mørkere tider? 🙂 Go lørda-da-dag 😉

Produkt er tilsendt til anmeldelse. 


bloglovin

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

5 thoughts on “Nilens Jord – 690 (Deep Cheri)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *