FNUG Festive kollektion

November 14, 2012 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak, nyt

Så er der lige lidt flere nyheder fra det danske mærke FNUG. Nemlig en julekollektion bestående af disse tre skønheder :D Uhh dem ville jeg gerne ha fingrene i! Synes virkelig de er gennemført til sæsonen! Det er helt sikkert :) Hvad siger i? Er de noget der ryger på ønskeseddelen eller kan i overhovedet vente så længe? :P

bloglovin

 


6 Comments


  1. Smukke farver, jeg har jo prøvet min første Fnug lak og det bliver i hvert fald ikke den sidste ;)

  2. Super flotte neglelakker, især her til de kommende julefrokoster :-)

  3. Jeg er vild med Beauty Editor – den ville helt sikkert være et hit i min samling.

  4. Beauty Editor – den er så fin uden at være “for meget” ;-)

  5. Ej hvor er den Beauty Editor flot!!

Trackbacks

  1. FNUG Festive kollektion - Beauty Editor - rijah.dk

Leave a Reply