StyleBox by Matas – et stylekoncept

June 11, 2013 |  by  |  beauty, blog, events, fun, hår, makeup, nailpolish, neglelak, nyt

IMG_8607Et nyt koncept rammer i disse dage Danmark, nemlig et stylekoncept, shops/saloner hvor alt er samlet under samme tag, hårpleje, makeup og negle. Der er mulighed for at gå direkte ind og få råd og vejledning uden tidsbestilling, men større behandlinger kræver dog at man bestiller tid, det kan så gøres direkte i butikken eller på StyleBox.dk. Den første shop åbner i dag i Lyngby Storcenter og den næste i Fields onsdag. Der er planer om at åbne endnu flere inden længe, i nogen af de største shoppingcentre rundt omkring i Danmark.

Der er et bredt udvalg af professionelle produkter bla. Smashbox, Bare Minerals. OPI, Essie, CND, Redken, GHD, Moroccan Oil, Bumble & Bumble og American Crew. Priserne er i den rimelige ende. F.eks en Vask, klip og føn koster 595 kr. CND Shellac manicure 295 kr. OPI/Essie Express manicure 125 kr. Så er der også Style Treats Combi, bla. New You, hvor du får lagt makeup og lakeret negle for 445 kr. Girls’s Night Out, Makeup og GHD styling, intro pris 595 kr. Sex me up GHD styling, makeup og lakeret negle intro pris 795 kr. Det er da lidt en smart måde at lige starte en fredag eller lørdag på, hive veninden under armen og få en mindre makeover inden aftenens bytur ;) Har forsøgt at tage et billede af prislisten, så i kan se det. Hvis det er lidt svært at se, så klik på billedet :)IMG_8605-001

Jeg synes konceptet virker ret lovende og jeg elsker lidt det der med at man bare kan komme ind og få lagt neglelak mens man er på shopping tur.. Det er win i min verden! :D Hvad siger i til det hele under samme tag?

IMG_8602 IMG_8617 IMG_8620Sussi får lagt Vinylux :)IMG_8622 IMG_8595 IMG_8599 IMG_8600 IMG_8601

 


10 Comments


 1. Jeg er vild med det! :-) Bor jo lige om hjørnet til Lyngby, så jeg vil tage forbi i næste uge, når jeg forhåbentlig er færdig med studiet, og få ordnet negle :-)

 2. Er det muligt at købe nogle af produkterne derinde uden at man har fået en behandling? :-)

 3. Skøn ide, det må jeg besøge. :)

 4. Jeg glæder mig til at se om konceptet kommer til at holde i DK :)

 5. Det lyder spændende og ja… at kunne gå ind fra gaden og få lagt makeup eller lavet negle er sørme smart (kunne godt blive et venindeturhit)

 6. Det ser bare godt ud! Man kunne måske godt have ønsket sig liiidt flere make-up mærker.
  Jeg håber, de laver en butik i Aalborg (eller bare i Jylland). Vi går altid glip af alt det gode herovre!

 7. Ret interessant koncept.. Bare træls at det ikke er i jylland! :P

  • Det skulle det gerne komme også, det er de gamle Esthetique butikker som vil blive lavet om. Altså dem der ikke er selvstændige ;)

Trackbacks

 1. StyleBox by Matas – et stylekoncept | Blog This

Leave a Reply