Vi er denne gang ude i en tidsløs klassiker som altid kan bruges, nemlig Chanel Rouge Noir. Hvis i ikke allerede har den i jeres samling, så få fat i den ASAP 😉 Da jeg snakkede om den i min video nævnte jeg den udsprang af lakken Vamp, som bla. Uma Thurman udødeliggjorde i Pulp Fiction, men faktisk er der 3 forskellige versioner af den, Vamp, en nyere Vamp med shimmer og så denne Rouge Noir, PolishPolice har lavet et virkelig godt indlæg om dem alle, som i kan læse, hvis det i er nysgerrige 🙂 Jeg har her to lag på alle neglene og ingen topcoat. Har du denne? Eller måske den orignale Vamp eller den nyere? Chanel Rouge Noir

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

6 thoughts on “Chanel Rouge Noir

  1. Verdens flotteste….
    Jeps jeg har den og det er min største favorit – sidst jeg skulle have fornyet den, havde jeg faktisk lidt svært ved at få fat i den, da den var udsolgt alle vegne…. men jeg håber virkelig at den aldrig…. aldrig, aldrig vil udgå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *