Chanel Rouge Noir

Vi er denne gang ude i en tidsløs klassiker som altid kan bruges, nemlig Chanel Rouge Noir. Hvis i ikke allerede har den i jeres samling, så få fat i den ASAP 😉 Da jeg snakkede om den i min video nævnte jeg den udsprang af lakken Vamp, som bla. Uma Thurman udødeliggjorde i Pulp Fiction, men faktisk er der 3 forskellige versioner af den, Vamp, en nyere Vamp med shimmer og så denne Rouge Noir, PolishPolice har lavet et virkelig godt indlæg om dem alle, som i kan læse, hvis det i er nysgerrige 🙂 Jeg har her to lag på alle neglene og ingen topcoat. Har du denne? Eller måske den orignale Vamp eller den nyere? Chanel Rouge Noir

6 comments

  1. Verdens flotteste….
    Jeps jeg har den og det er min største favorit – sidst jeg skulle have fornyet den, havde jeg faktisk lidt svært ved at få fat i den, da den var udsolgt alle vegne…. men jeg håber virkelig at den aldrig…. aldrig, aldrig vil udgå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.