Essie Fall Collection 2013

I dag har jeg desværre ikke tid til at lave en Top To Torsdags video til jer(glemte jeg vidst lige da jeg lovede en live trækning af vinderne), da jeg stadig er på arbejde, så nu får i en lille forsmag på Essie efterårs kollektion i stedet 🙂 Det må da være næsten ligeså godt, hvis ikke meget bedre, som at se på mig 😉 Nå men indtil jeg selv får en chance for at prøve dem, så kan i kigge her hos Ommorphia Beauty Bar og se hvordan de ser ud 🙂 De er altså super lækre og virkelig spot on efterårsfarver, jeg forudser et par favoritter allerede nu! De lander først i butikkerne herhjemme i uge 40… nogen der lokker jer?

I øvrigt har jeg da lige trukket to vindere af L’Oréal Nails a porter neglene…

Berit & Birna Lambaa 🙂

Stort tillykke! Send mig jeres adresse på blog@rijah.dk 😀

Essie Fall 2013 Essie Fall 2013

 

6 comments

  1. Jeg har forelsket mig lidt i For the twill of it og cashmere bathrobe! Godt jeg skal til Irland i uge 42, hvor essie er lidt billigere :p I øvrigt er vested interest noget anderledes i farven, end jeg først havde troet. Den ser jo slet ikke grøn ud på dette billede! Man kan altså ikke altid regne med de der pressebilleder 🙂

  2. Er lige kommet hjem fra USA og der var de kommet frem så købte de 3 nederste og de er superflotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.