Fancy Friday – 2 farver

I dag var opgaven meget enkel: 2 farver. Så har meget forudsigeligt kørt det helt plain med farver fra Chanel selvfølgelig 🙂 Dog havde jeg et formål med de her to farver. Azuré har det nemlig med at være lidt blålig alt efter lyset og derfor så var jeg interesseret i at se hvor meget blå den egentlig kunne være sammenlignet med en helt blå. Men den bliver altså ikke så blå som Bel-Argus. Jeg forsøgte mig med tape for at lave helt lige streger, men det gik ikke rigtig. Så det blev i fri hånd at overlappet er. Meget simpel mani med 2 farver, noget alle burde kunne overskue 😀 Glæder mig til at se om de andre bloggere har været lidt mere opfindsomme end mig 😀

Fancy Friday 2 farver

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


8 comments

  1. Jeg var sååååå tæt på at lave en gradient med disse to smukke farver til dagens udfordring – de er bare så fine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.