Ciate Regatta

Til Ciate Denim manicure kittet, jeg viste på instagram/facebook for et par uger siden, fulgte der også en lak med. Jeg har haft den flashet på Instagram, men i skal da også lige se den her. Der er jo nok nogen derude som ikke er med på instagram endnu, nå ja eller facebook 😛 Lakken er vel hvad man kan kalde perfekt denim farvet, eftersom farven nærmest er spoton med et par cowboybukser! Så har du i alle dine år som lakhoved ledt efter en farve der skal matche dine bukser, så fear not! Den er fundet 😉 😀 Den dækker bedst ved de to lag. Hvad synes i om den? Jeg er i hvert fald vild med den 🙂

Husk GOSH Goodiebag Giveaway hvis du ikke har deltaget endnu 🙂

Ciate Regatta Ciate Regatta
anmeldelse2

4 comments

  1. Regatta var min første Ciaté-lak. Er stadig helt pjattet med farven, men kvaliteten var vildt skuffende. Tørretiden var uendelig, og den holdt ikke engang en halv dag. Øv.

  2. Sikke en fin lak 🙂 Har haft kigget på den inde på ciate’s side, men er da mere forelsket nu efter at have set swatch!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.