GOSH Goodiebag Giveaway!

September 23, 2013 |  by  |  beauty, billeder, blog, events, fun, makeup, mascara, nailpolish, neglelak, NOTD, Sponsored post

Som jeg nævnte forleden så har jeg altså endnu en super lækker giveaway til jer :) For et stykke tid siden var jeg til et lille hyggeligt event med GOSH og i den forbindelse fik jeg en goodiebag, den har jeg vist jer lidt fra, i form af lakkerne, som også er en del af deres efterårsnyheder. De fem lakker kan i se lige ved at klikke her eller på link i teksten nedenunder :) Nå men efterfølgende fik jeg så muligheden for at kunne give en af jer skønne læsere en goodiebag også… wohoo! :D Så håber meget i vil være med! Altså een heldig kartoffel, kan vinde alt det i ser på billedet herunder :) Men bare lige for at i ikke skal gætte jer til hvad det hele er, så får i da lige hele listen :D

1 fin sort makeuppung med palietter
1 fin pink nøgleringspung
1 notesbog med spejl
1 fin sort makeuppung
1 smart krog til taske
2 GOSH CC Cream Illuminating Foundation (03 sand & 04 Natural)
5 GOSH neglelakker (Mysterious Mauve, Denim Delight, Kind of Pink, Frosted Silver & Frosted Gold)
2 GOSH BB Powder (02 & 04)
1 GOSH Darling Lashes Mascara
1 GOSH Waterproof Volume Mascara
4 GOSH Smokey Eye Liner (Smokey Purple, Smokey Black, Smokey Blue & Smokey Brown)
3 GOSH Velvet Touch Lip Liner (Antique Rose, Cardinal Red og Flirty Orange)
1 superflot glitter keyhanger

GOSH Goodiebag Giveaway rijaH

GOSH Goodiebag Giveaway rijaH Hvis du kunne tænke dig at vinde denne fantastiske goodiebag så deltager du via Rafflecopter formularen i bunden. Husk jo mere du udfylder, jo størrer er chancen for at du vinder :) Hvis du har addblock eller lign. skal det disables før den kan ses. Håber meget du vil deltage :) Tusind tak til GOSH/9PR for have sponsoreret goodiebag’en <3

Vinderen trækkes den 1 oktober :)

a Rafflecopter giveaway

 


135 Comments


 1. De er virkelig nogle fede ting ! og mange :) helt genial giveaway . Du er sgu go !!

 2. jeg skal da være med :D

 3. Vildt fede ting!
  Jeg krydser alt hvad jeg har :)

 4. Ea Leighton Andersen

  Jeg vil så gerne vinde… Vinder aldrig noget…

 5. Bente Fie Sørensen

  Elsker gosh og elsker alt det glitterstads der følger med goodiebaggen

 6. Gosh – sikke en lækker give-away…. :-)

 7. Karina Holse Schrøder

  Lækker give away <3

 8. Thanks for keeping me update with new trends of nail colours /) . I simple love your blog .. Crossing figures dor giveaway :)

 9. Ååååååååh! Mega lækker goodiebox. :) Held og lykke til alle. :)

  Kamilla.Nielsen@hotmail.com

 10. Sikke en dejlig give-away :-)

 11. Jeg vil meget gerne deltage

 12. Har deltaget, sikke en masse fine ting. Jeg krydser fingre :-D

 13. Louise Frederiksen

  Sindssyg fed give away!! Jeg krydser fingre
  og mega lækker blog.
  Læser ofte herinde;)

 14. Nøøj nogle lækre ting! – Jeg deltager helt bestemt :-)
  Rigtig god blog i øvrigt :-D

  //www.miss-heima.com

 15. uuuuh hvor er de fine!!! Elsker gosh! :D

 16. Uh en lækker masse ting, du har på denne gang. Håber på at vinde – jeg vinder aldrig noget :/

 17. Wow, for en lækker goodiebag. Dén vil jeg helt klart gerne vinde :)

 18. Mega fed konkurrence – håber jeg vinder, har hvertfald deltaget i meget, og jeg EEEELSKER GOSH-produkter!!!!

 19. Håber såååå meget på jeg er heldig :)

 20. Kamille Parsgaard

  Im in ;)

 21. Totalt i orden give away! :-)

 22. Nøj en lækker giveaway, det er virkelig lækre ting, lige noget jeg kunne bruge :p

  Knus Sofie Iversen

 23. Lækre ting:) Vil rigtig gerne vinde:)
  Træls med alt det dér Fcabook-instagram-twitter-like-halløj, når man nu har fravalgt de ting i sit liv, men bare gerne vil læse en fed blog….og deltage i en lækker-lækker give-away:) Jeg skrev sønnikkes navn på, selvom det er lidt snyd, men ellers kunne jeg jo ligesom ikke komme videre, end til at indtaste min mail i rafflecopteren…..Håber mega at vinde….Også bare lige for at se om det kan lade sig gøre uden de sociale mediers indblanden;)

 24. Lækre sager – smider en masse lodder i puljen :)

  Kh Maria Seidelin

 25. Deltager gerne – fed præmie :-)

 26. ville gerne vinde :))♥

  Christina Johansen :))♥
  telafer97@gmail.com

 27. Jeg vil super gerne vinde!

 28. Mig, mig, mig!! :D

 29. Håber at det er lykkes mig at gøre det korrekt ;)

 30. håber at vinde den smukke præmie <3 <3 <3

 31. Deltager HELT sikkert!! :)

Trackbacks

 1. Søndags stener #57 - Eva K

Leave a Reply