Fancy Friday – Movember

November 29, 2013 |  by  |  beauty, billeder, blog, fun, nailpolish, neglelak, NOTD

Denne uges tema, Movember, er bestemt ikke noget jeg har set frem til. Jeg troede jo at det kom i sidste uge, så det var et lettelsens suk da jeg fandt ud af at det først var i dag. Anywho… jeg har snydt… Efter mit 10′ende forsøg med diverse mislykkede mustacher, så måtte jeg ty til google, printer og saks. Ja og ikke engang der blev resultatet specielt vellykket. Saksen var kæmpe stor og meget sløv. Men det var i det mindste meget pænere end hvad min frihåndstegning kunne diske op med. Nå ja jeg kunne jo også have valgt alternativet til i dag som var storby…. men ja i kan nok allerede regne ud der, hvor meget mere frihåndstegning der er i det ;)

Hvis i har lyst til at støtte Movember projektet, som jo går ud på at støtte op om at ændre udseendet på mænds helbred, f.eks prostatakræft, så kan i støtte en af mine venner som pt. ligger nr. 2 i DK med hans indsamling, det kan i gøre lige her. Jeg har selv støttet projektet, så jeg opfordrer også jer til at gøre det samme, hvis i har lyst :)

Movember nails

movembernails
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud :)


 


3 Comments


  1. Det ser nu godt ud. Hvis du ikke havde sagt det, kunen jeg ikke se klippe-klistre finten. Og virkelig fed base!

  2. Jeg havde heller ikke set det, før jeg læste det :)

  3. Jaja, vi har vel alle vores vanskeligheder ;) Men ret kreativt at printe det, istedet for at give op! Total godt fundet på!! :D

Leave a Reply