Julekalender 8. december: Vind YniQ & Appeal 4 produkter

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

I dag er der 2 vindere. Hver vinder modtager 2x YniQ Vatrondeller, 1 cosmetic sticks, 1 Appeal 4 neglelak, 1 Appeal 4 neglelakfjerner og en 2-paks YniQ Quick repair vatpinde, de er desværre ikke på billedet, men de kan ses her. Når i deltager, så skriv gerne i kommentarfeltet hvilken lak i ønsker at vinde, altså enten Baby Tears, den babyblå eller Jersey Lily, den lilla 🙂 Hvis i ikke skriver hvilken i gerne vil have hvis i vinder, så vælger jeg en til vinderen 🙂 Sættene har hver en værdi på 205 kr.

Yniq3

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Yniq

70 comments

 1. Ja tak til Yniq produkter – vatrondellerne er lige det bedre end de alm., erfarede jeg efter at have læst din test 🙂

 2. Jeg deltager meget gerne 🙂
  De er begge fine farve, men jeg elsker farven blå så hvis jeg vinder ville jeg gerne have Baby Tears 🙂

 3. Rigtig fede præmier som jeg aldrig har prøvet. Jeg ville helt klart vælge Baby Tears. Det er sådan en fin farve og jeg mangler en lyseblå neglelak!

  Super lækker julekalender 🙂

 4. JEG ELSKER mine yniq vatrondeller m.m. så flere ville slet ikke skade 😉 og jeg kunne godt tænke mig Baby tears :-)))

 5. Vil gerne prøve de vatrondeller, du har jo talt så godt om dem. 😀 Og Baby Tears ville heller ikke være så ringe. 😉

 6. Uuh en lækker præmie, ville være så lækker i min lak samling. Baby-Tears kunne være enormt lækker at have. så selvf deltager jeg. glædelig 2 advent <3

 7. Jeg har deltaget. Jeg har fulgt dig på instagram også – men du kan vel se, hvilket man har fået hakket af. Dog var der mange, der hed rijah – men går ud fra, at det er den rigtige, jeg har valgt at følge. Navnet er Kassnr1

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.