Julekalender 8. december: Vind YniQ & Appeal 4 produkter

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

I dag er der 2 vindere. Hver vinder modtager 2x YniQ Vatrondeller, 1 cosmetic sticks, 1 Appeal 4 neglelak, 1 Appeal 4 neglelakfjerner og en 2-paks YniQ Quick repair vatpinde, de er desværre ikke på billedet, men de kan ses her. Når i deltager, så skriv gerne i kommentarfeltet hvilken lak i ønsker at vinde, altså enten Baby Tears, den babyblå eller Jersey Lily, den lilla 🙂 Hvis i ikke skriver hvilken i gerne vil have hvis i vinder, så vælger jeg en til vinderen 🙂 Sættene har hver en værdi på 205 kr.

Yniq3

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Yniq

70 comments

 1. Ja tak til Yniq produkter – vatrondellerne er lige det bedre end de alm., erfarede jeg efter at have læst din test 🙂

 2. Jeg deltager meget gerne 🙂
  De er begge fine farve, men jeg elsker farven blå så hvis jeg vinder ville jeg gerne have Baby Tears 🙂

 3. Rigtig fede præmier som jeg aldrig har prøvet. Jeg ville helt klart vælge Baby Tears. Det er sådan en fin farve og jeg mangler en lyseblå neglelak!

  Super lækker julekalender 🙂

 4. JEG ELSKER mine yniq vatrondeller m.m. så flere ville slet ikke skade 😉 og jeg kunne godt tænke mig Baby tears :-)))

 5. Vil gerne prøve de vatrondeller, du har jo talt så godt om dem. 😀 Og Baby Tears ville heller ikke være så ringe. 😉

 6. Uuh en lækker præmie, ville være så lækker i min lak samling. Baby-Tears kunne være enormt lækker at have. så selvf deltager jeg. glædelig 2 advent <3

 7. Jeg har deltaget. Jeg har fulgt dig på instagram også – men du kan vel se, hvilket man har fået hakket af. Dog var der mange, der hed rijah – men går ud fra, at det er den rigtige, jeg har valgt at følge. Navnet er Kassnr1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.