piCture pOlish Marine

Så er vi nået til den sidste af de 4 piCture pOlish lakker som jeg har fået tilsendt til anmeldelse. Nemlig Marine. I så den jo nok allerede som basen til Fancy Friday Grønne Fingre, da den var mere eller mindre perfekt under Fnug’s Showstopper 😀 Farven er en lækker creme, som dog skal have to lag før den dækker helt. Måske lidt usædvanligt for en creme, men vil næsten sige, det er ikke usædvanligt for en grøn. De har det sjovt nok med at have lidt steder som er nemme at se mangler lidt, ved et enkelt lag 🙂 Farven er der til gengæld ikke noget dårligt at sige om, det er en super flot lækker grøn, med lidt støvede undertoner i. Det ses ikke så godt på de her billeder som det gør IRL 🙂 Beklager endnu engang lidt mærkelige overeksponerede billeder, at teste et kamera er ik så let igen 😀

Lakken kan bla. købes på picturepolish.com.au

piCture pOlish Marine

piCture pOlish Marine piCture pOlish Marine

anmeldelse2

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.