Julekalender 9. december: Vind 3 IsaDora Sugar Crush neglelakker

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

I dag kan en vinder få fingrene i 3 Sugar Crush lakker fra IsaDora. Lakkerne er Diamond Crush, Chameleon Crush og Gold Crush. Sidstnævnte har jeg vist frem her, hvis i kunne tænke jer at se hvordan den ser ud, nå ja og et par stykker mere fra deres Sugar Crush serie 🙂 Sættet har en værdi af 237 kr.

isadorasugarcrush

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af IsaDora

68 comments

  1. Åå, de er jo perfekte til jul og nyttår! Den blå der, den må jeg ha! Om jeg ikke vinner, så må jeg kjøpe den 😛

  2. De ser bare super gode ud og især penslen ser ud til at man får et godt greb og resultat. Er med

  3. Årrh! Disse ville blive mine aller første i min ellers ret store neglelak samling! Men jeg har endnu ikke fået købt nogen af dem!
    Jeg deltager helt sikkert, og krydser alt hvad jeg kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.