Julekalender 10. december: Vind 3 neglelakker

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:


a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af LuxBeauty.dk

63 comments

 1. jubiiiii håber det bliver mig 🙂 det er da totalt en vild lækker præmie Ihhhhh hvor er den lækker krydser fingere
  sender jer alle sammen et STORT VARMT SMIL 😀

  ★ღ Glædelig Jul ღ★

 2. lyden er desværre røget på min bærbar, så aner ikke hvike godter der gemmer sig i dagens låge. Går ud fra det bliver afsløret i videoen. mMen så må edet jo bare blive en ekstra stor overraskelse, hvis jeg vinder 🙂

  kh
  Simone

 3. Orly er et mærke jeg altid har ville prøve, men har aldrig fået det gjort. Og man kan jo sige, at dette er den perfekte mulighed. Synes også der er noget julet over dem, så de ville være perfekte til nytår eller julefrokost 🙂

 4. Årh, hvor er de fine! Dem vil jeg SÅ gerne vinde! Jeg krydser alt hvad jeg overhovedet kan!
  jeg deltager helt sikkert! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.