Julekalender 10. december: Vind 3 neglelakker

december 10, 2013 |  by  |  fun, giveaway, julekalender, nailpolish, neglelak, sponseret indlæg

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig :) Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret :)

Dagens låge:


a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af LuxBeauty.dk

 


63 Comments


 1. Lakker kan man aldrig få nok af :D <3

 2. Jeg vil gerne prøve Orly-lakker! :-)) jeg er med!

 3. I have to much nailpolish..

  SAID NO WOMAN EVER!

 4. Flotte lakker

 5. Deltager!

 6. ORH, mega fine lakker! Ejer ingen fra Orly, så måske kommer jeg til det? :D Håber!!! :-D

 7. Jeg deltager selvfølgelig :)

 8. Uh altså! Ville jeg dælme gerne have hjem :)

 9. Årh, hvor er de fine! Dem vil jeg SÅ gerne vinde! Jeg krydser alt hvad jeg overhovedet kan!
  jeg deltager helt sikkert! :)

 10. når der er neglelak på spil er jeg uden tvivl med :O)

Leave a Reply