Godt nytår 😀 igen… Så kom nytårsneglene 2014 også på bloggen. Jeg kunne jo slet ikke vente med at vise jer dem her, så de er allerede lidt blevet vist på IG/FB i forgårs.. Så her får i dem med lidt flere billeder 🙂

Inspirationen til disse har jeg fundet hos My Simple Little Pleasures. Hun viste dem for mange år siden på Youtube og lige siden der har jeg altid tænkt at dem skulle jeg da lave, men kom aldrig videre med det. Men da temaet i dag var nytårsnegle så tænkte jeg at nu skal det altså være 😀 De er så også super nemme at lave og ser jo vildt fede ud, så jeg er meget tilfreds med mit valg 😀

Jeg har lagt en sort base med Essie Licorice. Fyrværkeriet er lavet med, fra oven og ned: Fnug Psychedelic, China Glaze LOL, Fnug Futuristica og A England Crown of thistles.

Nytårsneglene 2014 Nytårsneglene 2014 Nytårsneglene 2014 Nytårsneglene 2014
Husk at tjekke de andre damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – Nytårsneglene 2014

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

6 thoughts on “Fancy Friday – Nytårsneglene 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *