Fransk Manicure-pen fra Depend

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve et nyt produkt fra Depend. Helle fra Star PR var så sød og kontakte mig og spørge om jeg havde lyst til at prøve lidt nyheder og det vil jeg da ikke sige nej til 😉 Undskylder på forhånd for gule negle 😛
Tippen virker lidt ligesom en rette/slettelak. Man trykker tippen ned i 2-3 sekunder så der kan løbe lak ned til spidsen. Det skulle jeg lige prøve et par gange før jeg havde helt styr på hvor meget der kom ud.

Jeg er ikke en der er særlig vild med fransk manicure faktisk. Nok mest fordi når mine negle ikke har lak på, så er de ret gule i det. Og det er jo primært fordi jeg skifter lak stort set hver dag og så bliver de altså gule. Også selvom man bruger underlak. Og det gør jeg ALTID så det er en myte hvis man tror man kan undgå det. Desværre 🙁

Nå men prøves skal det i hvert fald! Fordi det er nu meget pænt når man altså har alm. farvede negle 😉 Jeg havde nogen manicure skabeloner så dem prøvede jeg på 2 af neglene og lavede fri hånd på de sidste to. Og må sige at det bliver en del pænere med fri hånd, det kan man også se på nogen af nærbillederne at der er en kant på dem hvor at der var skabelon på. Så der vil jeg helt klart anbefale at bruge fri hånd. Og ja min lillefinger stritter, lidt kongelig har man vel lov til at være 😛
Her ses kanten rigtig tydeligt efter jeg har pillet skabelonen af. Hvor at der på den til venstre er en meget blødere kant.

Her har jeg rettet lidt til forskellige steder med pennen og nedenunder er der så kommet en overlak på. Den tar faktisk de skarpe kanter ret godt.

Lillefingeren der er lavet i fri hånd
Her kan man næsten ikke se forskellen på den der er lavet i fri hånd og efter skabelon.
Fri hånd til venstre og skabelon til højre. Så overlakken hjælper en del.

Og det færdige resultat lidt på afstand. Jeg synes produktet virker helt fint og efter hensigten, så vil da klart anbefale den hvis man godt vil lave en fransk manicure relativt let. Det er i hvert fald meget lettere end at gøre det med en hvid lak med penslen. Pegefingeren er den eneste finger hvor der ikke rigtig var noget af det hvide på neglen der var groet ud. Så man kan sagtens bruge det selvom man ikke har specielt lange negle. Men som sagt jeg vil nok først bruge den når mine negle ikke er så gule igen 🙂 Og jeg kunne sikkert have lavet det her meget bedre hvis jeg lidt oftere lavede franske negle. Så syntes egentlig resultatet er helt ok for en fransk rookie at være 😉

Tusind tak til Star PR for at lade mig prøve dette produkt 🙂
Prisen er i øvrigt 99 kr. og den kan fåes hos Matas.

2 comments

  1. I wish I understood what you wrote….I love french manicure, but I usually go with different colors on my nails, And yesterday I decided to try these french stickers for the first time and to do some french manicure too 🙂 What the pen is for ? Is it instead of white polish ?

  2. Hi Tuli. The reason i didn't write it in English is because i don't think this brand is available outside of Scandinavia, but if I write in danish you can always use the Google translator in the sidebar. I know it sometimes translate a bit weird but you should be able to get the general idea with my post 😉 But the pen is for french manicure yes and is instead of white polish 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.