Orly – Once Upon A Time at Nailmail.se

Billedet er lånt hos nailmail.se

I denne måned dvs november(man modtager i starten af december) kan man vælge fra denne skønne serie fra Orly. Mine personlige favoritter er Pixie Dust og Poison Apple. Jeg skal desværre ikke i denne måned have nogen lakke, da jeg simpelthen lige må gå i shoppestop til den sk*de bilforsikring er betalt. Men nu har jeg også lige fået et ordentlig læs lakke så det er ikke fordi jeg ik har nok at tage af 🙂 Som altid hvis du har lyst til at melde dig til kan du gøre det HER 🙂 Hvis du opgiver mit kunde nr. 147 får du som altid 10% rabat på den første sending 😉 Og hvis der er nogen spørgsmål så spørg endelig 😀

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.