Orly – Sec'n Dry

Med mit sidste køb(som i øvrigt var mit første på ebay) fik jeg også en ny topcoat med. Og den lover virkelig hvad den holder.

Det er en Quick Deep-Dry Topcoat, som der står på flasken. Og bagpå står der følgende: Sec’n Dry Quick Deep-Dry Topcoat penetrates and dries nail lacquer layers at once, creating a hard protective finish.

Og kan 100% stå inde for at det virker rigtig godt. Normalt så går der altså et par timer før lakken var helt hærdet men har testet den godt de sidste to dage. Onsdag tog jeg lak på og derefter topcoaten og så gik der en 10-15 mins og så gik jeg i bad. Og normalt så ville jeg få både streger i lakken og hakker. Men her var intet spor overhovedet, det var stort set som om jeg lige har lagt den på. Og i dag lagde jeg ny lak på og smed topcoat på og så gik der en 5-10 mins og så skulle jeg skifte tøj og der er en oplagt mulighed for at få diverse hakker og streger fra tøjet og her var der heller ikke noget. Så den er i hvert fald bestået og det helt sikkert en jeg vil købe igen når den her er tom.

Så hvis nogen leder efter en hurtigttørrende nailhardener/topcoat kan jeg helt sikkert anbefale denne 🙂
Den kostede cirka 38 kr hos denne ebaysælger

???

Along with my last buy(which btw. was my first ebay purchase) I also bought a new topcoat. And it is really good and it lives up to its name.

Its a a Quick Deep-Dry Topcoat, as the bottle says. And on the back it reads the following: Sec’n Dry Quick Deep-Dry Topcoat penetrates and dries nail lacquer layers at once, creating a hard protective finish.

And I can 100% vouch for this product because it works really well. Normally a couple of hours have to go by before the nail polish is probably dry, but I have tested this for the last 2 days. Wednesday I put some polish on and then the topcoat and about 10-15 mins passed by and then i took a shower. Normally I would get both streaks and some bumps. But I couldn’t see anything at all, it looked like I just put it on. And today I put some new polish on and put the topcoat on and then around 5-10 mins passed by and I had to change my clothes and that is one of the most common reasons for getting some fails in the mani and again there was nothing so this certainly passed my test and I will for sure buy this again when this one gets empty.

So hope that anyone looking for a quick drying nailhardener/top coat I can certainly recommend this 😀
Price is $7,29 at this ebayseller

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.