Please vote :D Steeem ;D

Jeg er nødt til at finde ud af hvad for et sprog jeg skal skrive på min blog. Jeg blir helt skør af at blande det samme og nogen gange kun skrive dansk og andre kun engelsk. Så alt efter hvad der blir stemt så vil jeg bruge det fremover. Så håber i kan læse det ude i siden, jeg kan desværre ikke skifte farve men håber det kan læse, ellers må i holde musen over det så det bliver markeret 🙂

The options are:
Dansk
English
or both

I have to figure out which language I will use from now on the blog. I cant stand that sometimes its english and other times danish. So depending on the outcome of the vote I will do that in the future. I will let it run for 19 days, so I will know what you ladies and gents will prefer 🙂 So I hope you can read out in the sidebar, I don’t know how to change the colors so I hope you can read it. Else try holding the mouse over so it will get marked ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.