Elmy's Julestue


I aften har jeg lavet hjemmeside for min svigermor. Tror jeg har nævnt det før men hun laver altså og sælger sine egne nisser og det ville hun gerne have en hjemmeside til. Tror hun har tænkt sig at sælge dem over siden på et eller andet tidspunkt i hvert fald. Men siden ser sådan her ud og kan besøges på

www.elmysjulestue.dk

Ja hun får lige lidt reklame, det skader vel aldrig 🙂

Tonight I did the final touches on my mother-in-laws website. She sells all kinds of Christmas stuff she makes by her self. I think at some point she wants to sell them through her site but for the moment she will only sell it at Christmas markets and such.
So she will get a little commercial for it here.. wont hurt anyone I think 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.