Depend Autumn/Winter collection 09

No. 169
No. 175
No. 167
No. 171

Jeg er blevet kaldt på arbejde i morgen og havde egentlig planlagt først at lave den her i morgen. Men nu smider jeg den på så der er noget at kigge på i morgen 😛 Det er Depends efterårs/vinter kollektion som jeg viste et billede af tidligere på ugen. Jeg fik nogen af lakkene dagen efter og har lavet nogen billeder til jer 🙂 Det er nogen virkelig lækre farver og de dækker rigtig fint med et enkelt lag. Jeg har på de fleste dog givet 1-1½ lag for at få det hele med. Jeg er især vild med den blå, den er rigtig fin og jeg har beholdt den på, så må vi se om den blir bemærket på jobbet. Og det var rart at der var lidt sol i dag så jeg kunne få nogen billeder med ordentlig lys på! 😀

Og nu vil jeg gå i seng, godnat! 🙂

???

I got called into work tomorrow and was planning on doing this post at some time tomorrow. But I will do it now so you will have something to look at 😛 The Depend collection I showed a picture of in the beginning of the week I got some off right after that and now I made some swatches for you to see 🙂 Its some really nice colors and they cover the nail really good with a single layer. But on most of them I put on 1-1½ layer just to get it covered really good. I am especially crazy about the blue, its really nice and I kept on for work tomorrow. Today the sun was finally out so I think i got some real nice pictures this time. Good with some proper light for once! 😀

And now goodnight! 🙂

Tusind tak til Star PR for at sende mig nogen prøver 🙂

6 comments

  1. Oooooooh the dusty blue is gorgeous. I had to laugh though, when I think of Depend I think of a range of incontinence products!

  2. That royal blue is really fantastic. I like them all, who wouldn't! Very pretty on you. Nice collection.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.