Goodiebox Bloggers Choice by Blogly

Indlægget indeholder affiliatelinks

Kringlet overskrift alligevel 😀 Nå men der er ny Goodiebox ude. Det er endnu en bloggers choice edition og denne gang er det bloggerne hos Blogly, der har udvalgt produkterne.

For en god ordens skyld kan jeg lige oplyse at det er mig selv der har købt og betalt boxen.

Goodiebox Bloggers Choice By Blogly

Når man lige kigger på lootet så ser det lidt sølle ud. Boxen var ellers større end normalt. Men det blev hurtigt afsløret at det var på grund af Wet Brushen som er med i. Så hvis man bare se på billedet er det lidt kedeligt, men bare det det at man får Wetbrushen, som ellers koster 200 kr. er win i min bog. Den har jeg længe kredset om, så var da glædeligt overrasket da den lå i boxen 🙂

Wet Brush Aquavent Paddle Hairbrush

Okay jeg har altid været pænt skeptisk med den her børste, fordi altså, jeg har prøvet så mange af dem med de her små dimser i spidsen og de var absolut ikke gode for mit hår. Så det var øjenåbnende og ikke mindst en vildt behagelig oplevelse at bruge den i dag efter badet.

Den er må jeg sige det, faktisk bedre end min gamle Onsdagsyndling: Tangle Teezer… Den har jeg ellers brugt i mange år nu og været meget tilfreds med. Men jeg tror altså den er blevet slået af Wetbrush her!

wet brush aquavent paddle hairbrush Goodiebox Bloggers Choice by Blogly

Resten af boxen skrev jeg som sagt virkede lidt meh. Det er ikke umiddelbart noget som jeg kan hidse mig vildt op over. Det er selvfølgelig fint nok med en ny mascara, lidt håndcreme og noget parfume. Ikke mindst en lille bronzer gel. Men det ville ikke være selling point for mig i den her box. Det er helt klart børsten 😉

Parfumeolien fra Isangs bryder jeg mig slet ikke om. Den dufter af blomster(?) som åbenbart er en eller anden tis blomst, for den lugter af en blanding af det og.. noget andet knap så lækkert.

Opdatering: Det var åbenbart 50/50 om man fik den her parfumeolie eller en Clean roll-on parfume. Så du kan altså være heldig at få den i stedet, som man må sige dufter en del bedre. Kryds fingrene for det!

Benefit Roller Lash Mascara har jeg prøvet før og den er helt fin.

Balance me håndcremen har vidst været i en goodiebox før, jeg har den i hvert fald liggende. Men det kan være jeg husker forkert og blot har fået den i forbindelse med bloggen. Den er i hvert fald en god håndcreme, så den kan selvfølgelig bruges. Dog har den en ret kraftig duft.

Body Shops Honey Bronze Tinted Face Gel får jeg nok ikke brugt. Mit ansigt er desværre sart nok i forvejen, så tør ikke hoppe ud i sådan en gel, den dufter parfumeret og så er det et big fat no thanks i ansigtet.

Goodiebox Bloggers Choice by Blogly

Skulle du være fristet af den her box, så skal du selvfølgelig også købe den 😉 Den er helt klart pengene værd. Der er 3 fullsize produkter for knap 460 kr. og de andre 2 ting er mini udgaver af deres fullsize.

Du kan evt. købe den igennem mit link ude i siden, hvor du så også deltager i konkurrencen om et par Rayban solbriller. Ellers kan du selvfølgelig gå til Goodiebox.dk (adlink) og købe den udenom det 😉 Er du fristet af denne måneds box?

Goodiebox Bloggers Choice by Blogly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.