SnapChatStory #2 – en dag med Magnus

I know, I know. Det har været evigheder siden jeg startede det her, men helt ærligt, mit liv de sidste to mdr. har jo primært været ferie og her de sidste 14 dage primært job. Så med min første fridag i freaking 16 dage, så tænkte jeg at nu skulle det være.

Så i skulle da være med fra jeg stod op.. Som jeg gjorde kl.13.30 efter min sidste nattevagt og frem til hvornår jeg nu ville gå i seng. Så det kan i komme her 🙂 Altså nu er jeg så ikke gået i seng endnu, men jeg snapper ikke mere i dag, så tænkte nu får i det bare med det samme 😛

Just FYI så er der spoiler af Goodiebox, præcis som i min sidste faktisk, så hvis du ikke vil lige have det spoleret så skal du springe over fra 0:27 frem til 0:50.

Jeg er faktisk lidt imponeret af mig selv, da jeg normalt er mere død end levende efter min sidste nattevagt og jeg nærmest har nul overskud. Men i dag blev det både til afhentning af barnet og madlavning og putning uden problemer. I hvert fald fra min side, barnet however blev lidt mere krævende sidst på dagen.

I øvrigt så har det sgu været drønhyggeligt at snappe i dag! Jeg har fået så mange søde beskeder af jer der kigger med. SÅ det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det, tusind tak for det <3

SnapChatStory #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.