Ellos bolig sektion + rabatkode

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg har shoppet på ellos.dk i hvert fald i de sidste 7-8 år og har altid elsket der er så mange ting at finde derinde. Seneste tilføjelse de lavede til shoppen, var deres skønhedsektion hvilket jeg også er stor fan af og flittigt benytter.

Bolig sektionen har jeg faktisk kun for nyligt fået øjnene op for og i min sidste ordre røg det badeforhæng med palmerne her under altså med. Det har virkelig pyntet på vores badeværelse og flere har endda bemærket det.

Nu kan jeg se det er på tilbud, så tænkte jeg ville give tippet videre. Palmerne er altså sat ned til 149 kr. og den smukke skov koster 299 kr. Dog er der jo minus 20% med rabatkoden 345710 så kun 200 kr. kan det fås for.

badeforhæng1

Af andre ting jeg har kigget på er et sofabord. Det vi har lige nu er fra IKEA og er egentlig okay, men synes ikke det er så pænt mere. Men det har været funktionelt i forhold til vi har et barn der stadig kan spilde lidt over det hele 🙂

Sofabordet her koster 999 kr.  altså knap 800 med koden og synes umiddelbart det virker som en god erstatning for det vi har nu. Så må vi se om manden er enig 😛

sofabord

Udover det kan der aktiveres et tilbud derinde hvor man får 25% på børnetøj og sko. Så der er virkelig nogen penge at spare på shoppingen 🙂 Hurra for ellos.dk!

Ellos bolig sektion + rabatkode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.