SnapChatStory #1 – en dag/nat på snappen

Nu har jeg set flere andre bloggere tage deres læsere med rundt en hel dag på SnapChat og siden jeg har været ok flittig til at opdatere fredag til lørdag, så tænkte jeg det skulle i da også have fornøjelsen af 😉

Det her døgn har dog ikke været så spændende igen da jeg sov til kl.15 og ellers har været på job frem til kl.7 lørdag morgen.. hvilket jeg ikke kan vise jer noget af og tror heller ikke i ville få så meget ud af det. Men det er da blevet til et par minutters snap, så noget har jeg da fået lavet 😀 Jeg lover til gengæld at næste gang bliver lidt mere interessant (håber jeg) 😛

Beklager der er lidt lyd der er bagud et par gange, det kan jeg ikke lige forklare hvorfor er sket, blamer SnapChat 🙁 Nå men nu må jeg jo så lige se om det er noget i gider at se og hvis det er tilfældet, så vil det helt klart være noget jeg gentager et par gange om måneden 😀

Hvis i vil se mine daglige snaps, så er det på Spinthebeauty det sker 🙂

Der er en Goodiebox spoiler  i starten, så vil du ikke se indholdet i den her måneds box, så spring lige over 0:06 til 0:36

SnapChatStory #1

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.