Jeg stopper med at blogge

Det har ikke været en let beslutning, men min interesse for at blogge og vise produkter frem til jer, er forsvundet over det sidste halve års tid. Jo mere involveret jeg er blevet i min gamle interesse, eSport, jo mere tid er der gået med det og jo mindre har jeg tænkt på at blogge her.

Jeg håbede lidt på at efter min pause i foråret, at gejsten ville vende tilbage, men faktisk siden sidste år har jeg virkelig kæmpet med at opretholde det gamle flow. Det må i jo så være dommere over hvor godt jeg har klaret. Jeg synes ikke selv det er gået ret godt i hvert fald.

At jeg stopper nu, kommer ikke som en kæmpe overraskelse for mig selv. Jeg har gået og tænkt over det de seneste 3-4 uger, at nu må det være på tide. Men det med at tage mig sammen til at faktisk gøre det, har været lidt sværere.

Jeg elsker jo min blog og jer læsere herinde, så det har absolut ikke været en let beslutning som tidligere skrevet, men min passion for det er der bare ikke mere. Derfor er det på tide at sige stop.

Bloggen bliver liggende her, der da jo stadig er masser af billeder af neglelakker og divese. Ikke mindst nailart, som jeg håber andre stadig kan finde lidt inspiration i og kommer der spørgsmål så besvarer jeg dem selvfølgelig.

Jeg har stadig lidt billeder tilbage fra lidt neglelak kollektioner, som jeg nok bare smider på instagram/facebook. Så helt snydt bliver i ikke for det sidste jeg har liggende 😉

Jeg vil dog stadig være at finde på både instagram @rijah, twitter @r1jah, facebook og selvfølgelig snapchat @spinthebeauty 🙂 Jeg vil ikke udelukke jeg vender tilbage, men det bliver ikke lige foreløbig i hvert fald.

Til sidst vil jeg bare sige tak til jer der har læst med, kommenteret, deltaget i giveaways og på andre måder støttet op om bloggen herinde og på de sociale medier. Ikke mindst tusind tak til alle de samarbejder med firmaer og PR-bureauer jeg har haft igennem årerne, uden jer havde jeg nok ikke blevet ved i så lang tid.

Det har været en fornøjelse! 😘❤️withpassion

9 comments

  1. Kæreste Maria.
    Kommer til at savne dine bloggerier og dine neglelakswatches, som altid i mine øjne har været de bedste i Blogland!!!

    Knus herfra

  2. Hatten af for din beslutning, men kommer nu til at savne dig i Blogland. Jeg følger jo ikke andre, der laver så detaljerede indlæg om neglelak mv. 😉
    Måske ses vi i Rema, hahaha…
    Kram herfra

  3. Vi kommer til at savne din blog. Kommer du så tilbage på debatten? Den er flyttet til debatten.net 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.