Venindebog #8 – Tinasting.com

I dag så skal i sige hej til Tina, som har bloggen Tinas Ting. Jeg har fulgt med på hendes blog i evigheder og hun fejrede da også hele 8 år med sin blog i Juli, så hun er virkelig gammel af gårde blogger 😛

Jeg har altid elsket stemningen på Tina’s blog, som er en dejlig blanding af alt nærmest, mode, skønhed, bøger, lidt hækling, rejser og ikke mindst mad.

Billederne er klart det som drager mig, mest da dem hun tager, er virkelig gode. Hun formår at fange nogen gode motiver og har også en dejlig skrivestil. Så det kan kun anbefales at tage et kig forbi hendes blog, hvis i selvfølgelig ikke allerede følger med der <3

Navn: Tinatinas ting
Blog: tinasting.com

Det handler min blog om: Alt og ingenting 😀 Min blog handler om mig, mit liv og alt hvad det indebærer – jeg skriver om min hverdag, kreaprojekter, bøger jeg læser, dullegrej, ønsker og drømme jeg har og så skydes weekenden som regel i gang med en fredagssang.

Det bedste ved at blogge: Når der kommer respons på mine indlæg. Jeg elsker når det ikke føles som om, man bare skriver ud i ingenting.

Det værste ved at blogge: Når det føles som en pligt, hvilket egentlig er åndssvagt, for der er ingen der siger at jeg SKAL blogge. Og så når jeg egentlig gerne vil blogge, men ikke kan finde på noget at skrive om.

Det bedste jeg har oplevet via bloggen: At jeg føler jeg har lært nogle søde mennesker at kende, selvom vi aldrig har mødt hinanden. Jeg bor ikke i nærheden af en storby og har aldrig været til et blogevent, så dem jeg “kender” gennem min blog, har jeg aldrig mødt ude i den virkelige verden, men derfor kan man godt føle man kender hinanden. Det synes jeg er nice.

Det kunne jeg aldrig finde på at blogge om: Politik og slankekure. For jeg er ikke særlig god til nogen af delene.

Det ville jeg gerne blogge mere om: Hmm.. Det ved jeg ikke. Jeg kan godt lide min blog ikke har et fast tema, så jeg bare kan blogge frit om det jeg har lyst til.

Her sidder jeg og blogger: Optimalt set her på vores lille kontor – men andre gange bliver computeren hevet med ind i sofaen i stuen.

hersiddertina

Første blog jeg læste: ModeMedMere.dk, som jeg begyndte at læse tilbage i 2008 (kort før jeg selv startede min blog) og stadig læser med på.

Største blog crush: Jeg er ret vild med de universer Emily Salomon (emilysalomon.dk) og Emma Martiny (emmamartiny.dk) har skabt på deres blogs. Derudover er jeg bare generelt vild med Cathrine fra RockPaperDresses (rockpaperdresses.dk). Og så kan jeg ret godt lide den måde svenske Flora blogger på (http://flora.metromode.se/) – der er altid flotte billeder af flotte ting og flotte mennesker, hun må seriøst have den mest fotogene omgangskreds ever.

Jeg elsker dette ved andre bloggere: Jeg elsker de blogs hvor man både får noget af bloggerens personlighed, samtidig med at tekst og billeder også bare spiller op i en højere enhed (noget jeg ikke selv kan leve op til :D).

Jeg bryder mig til gengæld ikke om: Når nogen skriver indlæg tydeligt inspireret af (eller direkte samme type indlæg) uden at give credit til den blogger de har fået idéen fra.

Min egen værste blog uvane: Jeg elsker at få kommentarer på min blog – men jeg er for dårlig til at selv at få kommenteret hos andre.

Det vil jeg gerne blive bedre til med bloggen: At planlægge min blogging, så jeg fx altid har nogle idéer på lager, til de dér dage hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal skrive om.

En anden blogger jeg ville være for en dag: Jeg gad godt prøve en dag i en fuldtidsbloggers sko. Altså, en der har bloggen som sit arbejde. For at se hvordan sådan en dag går og hvad det er for nogle møder de allesammen render til hele tiden, hehe.

Blogger jeg stadig om 10 år? Det tror jeg egentlig ikke. Men nu har jeg allerede blogget i 8 år, så hvem ved?

Hvis jeg havde 5000 kr. jeg ville bruge på bloggen ville jeg købe: En ny computer (eller bruge de 5K som tilskud dertil).

3 ting jeg altid har i nærheden når jeg blogger: Jeg har oftest mit kamera/SD-kort i nærheden, min telefon (som jeg skriver en del noter/idéer ned på) og så min hund ved fødderne eller ved siden af mig.

Fun fact om mig: Jeg synes selv, jeg er så god til dart, at jeg har købt en dartskive, som hænger ude i vores værksted. Det er også mig der er husstandsmester.

Et godt råd: Stol på din mavefornemmelse! Den giver ofte en ret god førstehånds-feeling, som jeg har erfaret tit holder stik.

Med de visdomsord så vil jeg sige tak til Tina for at have gidet deltage i min lille leg her og måske udfordre til dart-duel, hvis vi nogensinde kommer i nærheden af hinandens haver. For vi har også en i vores og jeg er da også rimelig habil til at smide med pile 😛

Venindebog #8 – Tinasting.com

3 comments

  1. Jeg elsker sådanne indlæg, husker hvordan de fyldte meget omkring 2008-09.
    Det er en fantastisk måde at opdage “nye” blogs og bloggere på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.